КП «Наше місто» активізує ремонтні роботи та підготовку житлового фонду Запоріжжя до опалювального сезону

21.07.2017

КП «Наше місто» активізує ремонтні роботи та підготовку житлового фонду Запоріжжя до опалювального сезону

Ремонтні роботи капітального та поточного характеру тривають у всіх районах Запоріжжя згідно із затвердженими графіками та титульним списком.

Генеральний директор КП «Наше місто» Олександр Ніколаєнко разом із головою районної адміністрації по Заводському району Андрієм Баєвим провели виїзну нараду з метою перевірки ходу виконання робіт у Заводському районі. Для перевірки було обрано три будинки, що розташовані по вул. Історична, 38а, 37б та 31.

За адресою Історична, 38а проводяться роботи з підготовки інженерних мереж до опалювального сезону. Мешканці будинку багато разів скаржилися на постійне підтоплення підвалу. Станом на сьогодні ремонт мереж вже закінчено. Замінено 168 погонних метрів трубопроводу холодного та 628 погонних метрів трубопроводу гарячого водопостачання. Крім того, замінили 72 вентилі та встановили чотири одиниці запірної арматури нового типу «батерфляй», що мають нову конструкцію та дають змогу регулювати водопостачання по всьому будинку в більш доступному форматі, ніж з арматурою старого зразка.

У будинку по Історичній, 37б вже завершено роботи щодо виготовлення та встановлення металевих дверей для виходу на покрівлю. Два сусідніх будинки по вул. Історичній 37а і 37в також були комплексно відремонтовані за рахунок поточних ремонтів – замінено випускні колектори та відремонтовано міжпанельні шви.

У дев’ятиповерховому будинку по вул. Історичній, 31 нині у розпалі капітальний ремонт покрівлі та інженерних мереж. Всього у цьому будинку планують замінити 524 квадратні метри м’якої покрівлі.

- Виконання поточних і капітальних ремонтів знаходиться в найбільш активній фазі саме влітку, коли погодні умови дозволяють працювати зовні. Проте найбільшу увагу ми приділяємо підготовці житлового фонду до опалювального сезону. В цьому році вона має більш системний характер, адже минулорічна практика продемонструвала, що ми разом з колегами зробили чимало помилок. Тому у цьому році у нас є всі шанси й підстави не повторити їх знову. Від злагодженої спільної робити залежить, в якому стані житловий фонд Запоріжжя зустріне зиму. У цьому питанні ми повною мірою відчуваємо відповідальність перед запоріжцями, - зазначив генеральний директор КП «Наше місто» Олександр Ніколаєнко, підбиваючи підсумки виїзної наради.


Источник: meriazp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |