Комунальники наводять лад в Олександрівському районі Запоріжжя

24.11.2023

Комунальники наводять лад в Олександрівському районі Запоріжжя

Так, протягом звітного періоду 4 працівники за допомогою вантажного автомобіля та автопідйомника по вул. Поштова, 55 звалили аварійне дерево на при будинковій території. Фахівці КП «Запоріжремсервіс» за адресою: вул. Запорізька, 6а розпилили повалене дерево. А силами ГУ ДСНС та комунальної спеціальної воєнізованої аварійно-рятувальної служби по вул. Гоголя, 66 зняли з даху будинку аварійну гілку, що призвела до руйнації елементів покрівлі.

Також під час звітного періоду відбулось засідання районного штабу щодо проведення робіт з очищення території від снігових заметів та ожеледиці в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. Під час засідання було розглянуто питання організації керівниками підприємств та організацій району чіткої цілодобової роботи особового складу та техніки у разі погіршення погодних умов.

Минулого тижня представники райадмістрації взяли участь в обстеженні 5 квартир та 3 нежитлових приміщень, які раніше були пошкоджені внаслідок збройної агресії рф.

Мешканцям 15 квартир та 5 приватних будинків, які раніше були пошкоджені через ракетну атаку, була надана інформація щодо процедури отримання компенсації з державного бюджету через електронну публічну послугу «єВідновлення».

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |