Колишній міліціонер з Запоріжжя потрапив у СІЗО: подробиці

22.05.2023

Колишній міліціонер з Запоріжжя потрапив у СІЗО: подробиці

Повідомлено про підозру мешканцю Запоріжжя у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування та вихваляння збройної агресії нацистської московії проти України.

За інформацією Запорізької обласної прокуратури, колишній міліціонер (вигнали з лав МВС у 2009 році) після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну використовував власний акаунт у забороненій російській соцмережі для розповсюдження серед необмеженого кола користувачів публікацій на підтримку та популяризацію дій країни-агресора.

Поширені на його власній сторінці матеріали та власні дописи переважно стосувались паплюження української влади, схвалення політики російських нацистів та підтримання незаконного «приєднання» до рф тимчасово окупованих територій нашої держави.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено мобільний телефон та комп’ютерну техніку із доказами злочинної діяльності. Наразі 49-річному запоріжанину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фанату російських злочинців загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що у Запоріжжі до різних термінів позбавлення волі засуджено трьох мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької області. Після початку широкомасштабного вторгнення, ці особи добровільно погодились на співпрацю з окупаційною адміністрацією країни-агресора.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |