Колектив телеканалу "МТМ" долучився до загальноміської весняної толоки

16.04.2024

Колектив телеканалу "МТМ" долучився до загальноміської весняної толоки

Журналісти, режисери, оператори, водії та бухгалтери, змінивши звичні знаряддя праці на граблі та віники, вийшли на прибиратння. Від гілля та старого листя прибрали територію біля будівлі підприємства.

В толоці працівники різних відділів беруть участь щорічно, і вже вдруге – в рамках загальноміського прибирання. Діляться: аби бути вмотивованим щодня ходити на роботу, треба зробити дорогу до неї чистою та охайною.

- Робоче місце, там де ми проводимо більшість свого денного часу, має бути в чистоті - тоді буде і настрій на роботу. Колектив телеканалу МТМ щороку навесні влаштовує толоку, приєднується до загальноміського свята чистоти. Своїми руками наводимо лад на території, яка примикає до нашого телеканалу, - розповів головний редактор редакції програм телеканалу МТМ Валентин Терлецький.

Нагадаємо, ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 триватиме до 3 травня. Долучитися до великого весняного прибирання та виграти цінний приз може кожен мешканець міста. Для цього необхідно створити свою команду та заповнити гугл-форму за посиланням. Прибрати та навести лад на обраній локації, а фото сумісної роботи опублікувати на власних сторінках у соціальних мережах з хештегами:
#запоріжжя_toloka_festival_2
#спільнийЗапорізькийрезультат
#робимо_Запоріжжя_кращим.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |