Журналістів муніципального телеканалу «МТМ» привітали з професійним святом

06.06.2022

Журналістів муніципального телеканалу «МТМ» привітали з професійним святом

Секретар міської ради Анатолій Куртєв привітав журналістів муніципального телеканалу «МТМ» з професійним святом. Секретар міської ради повідомив:.

- Своє професійне свято відзначають сьогодні і журналісти муніципального телеканалу «МТМ».

Після початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну робота цього телеканалу зазнала значних змін.

Колектив прийняв рішення змінити логотип та назву телеканалу. Журналісти заявили, що не хочуть, щоб їх роботу асоціювали з «русским миром», представники якого кожного дня вбивають українців та руйнують українські міста та села.

А головними темами для журналістів телеканалу «МТМ» стали боротьба українського народу за незалежність та територіальну цілісність нашої держави, героїзм наших захисників, самовідданість українських волонтерів, доля вимушених переселенців.

Увесь цей час кожен журналіст «МТМ» робить все можливе і неможливе для того, щоб запоріжці отримували всебічну та об’єктивну інформацію про події у країні, місті, області, а також про ситуацію на лінії фронту.

Сьогодні ми завітали до редакції каналу та подякували журналістам за самовіддану працю, побажали їм багато цікавих сюжетів, а також нових проєктів та програм. Кращих працівників телеканалу нагородили Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Журналісти телеканалу «МТМ» - справжні професіонали своєї справи. Стежити за їхніми об’єктивними новинами та цікавою аналітикою тепер можна і у телеграм-каналі телеканалу t.me/tvmtmonline.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |