Жительки Мелітополя дали від воріт поворот російським загарбникам. Фото

21.04.2023

Жительки Мелітополя дали від воріт поворот російським загарбникам. Фото

Представниці прекрасної статі, які залишилися у тимчасово окупованому Мелітополі, що на Запоріжжі, зробили черговий непрозорий натяк російським нацистам.

Про це повідомляє «РІА-Мелітополь».

Нагадаємо, за рік повномасштабного вторгнення вояки «другої армії світу» проявили себе не лише як мародери та злочинці, а й дуже велелюбні істоти. Озброєні кадировці та інші військові рф чіпляються до жінок і навіть дітей просто на вулиці, домагаючись кохання.Деякі дівчата змушені залишати місто саме через непристойні пропозиції хтивих рашистів. Доходило до того, що якось п’яний російський солдат на Центральному ринку на очах у всіх намагався купити кохання місцевої мешканки за рублі.

Днями на вулицях міста з’явилися нові плакати з коротким і таким, що запам’ятовується текстом: «Орк Мавці не пара». На листівці зображено, як «мавка» топить у водоймі велелюбного окупанта. Мелітопольські дівчата знову і знову нагадують: на кожного хтивого загарбника чекає справедливе покарання.

Як раніше повідомляв «Форпост», російські нацисти тиснуть на українців на тимчасово окупованій зоні Запорізької області аби ті отримували російську макулатуру у вигляді паспортів.

Нагадаємо, російські нацисти йдуть на будь-які провокації, аби виявити патриотично налаштованих жителів тимчасово окупованого півдня Запорізької області. Для їхньої, як висловлюються рашисти, подальшої «денацифікації».

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |