Іспанські благодійники привезли до Запоріжжя гуманітарну допомогу

22.02.2023

Іспанські благодійники привезли до Запоріжжя гуманітарну допомогу

Під час візиту представники іспанської благодійної організації обговорили з міською владою основні потреби Запоріжжя в умовах війни. Вони також відвідали гуртожиток по вулиці Сталеварів, де наразі мешкає понад 80 переселенців. Благодійники оглянули умови проживання, поспілкувались з людьми та передали гуманітарну допомогу – продукти харчування з тривалим терміном зберігання та ліки.

Представники міжнародної організації розповіли також про проєкт у сфері телемедицини, який вони планують реалізувати в Україні. Його розробили фахівці громадської організації «Help to Ukraine» спільно з іспанською компанією «Home doctor» і він вже пройшов тестування в Запоріжжі.

Після узгодження проєкту з МОЗ України, благодійники планують передати спеціальні медичні боти, які допомагатимуть проводити первинний медичний огляд та консультацію дистанційно. Їх пропонують застосовувати у віддалених населених пунктах, у регіонах «сірої» зони чи лінії фронту.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |