До уваги добровольців: умови вступу до «Гвардії наступу»

23.02.2023

До уваги добровольців: умови вступу до «Гвардії наступу»

Це 8 штурмових бригад метою яких буде звільнення окупованих територій України та закріплення кордонів на 1991 рік. У межах кампанії набирають виключно добровольців, які пройдуть спеціальне навчання від загартованих боями професіоналів.

Для вступу до добровольчої бригади кандидат має бути в першу чергу мотивованим. Після подачі заявки необхідно пройти співбесіду та військово-лікарську комісію. Окрім стандартних вимог для вступу на контракт – доброволець має бути повнолітнім, мінімум з базовою освітою, мати достатню фізичну підготовку та психологічну стабільність. Кожен підрозділ може висувати додаткові умови в залежності від потреб.

До служби не буде допущено осіб, які мають судимості.

Долучитися до «Гвардії наступу» можна онлайн, заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua, або офлайн – звернувшись щоденно з 9:00 до 19:00 до одного з двох Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:

  • Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;
  • Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

Отримати консультацію також можливо за телефоном гарячої лінії 080 010 00 20.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |