До тимчасово окупованого Токмака прибули нові російські військові

16.10.2023

До тимчасово окупованого Токмака надійшли свіжі партії російських військових, що свідчить про регулярні ротації ворожих військ в цьому районі.

За інформацією «Новин Приазов’я», окупаційний начальник поліції в Токмаку змінився, він посилив режим патрулювання, частіше перевіряє документи та збільшив кількість облікових оглядів житла. Продовжуються також «націоналізація» житла, заселення порожніх будинків та «переселення» місцевого населення.

Більше того, військовослужбовці російських військ вивозять свої сім’ї з Токмака, але забороняють місцевим жителям, які «співпрацюють» з ними, виїжджати. Що до ситуації з мінуванням території, то навколо громади розташовані мінні поля, що перешкоджає випасу худоби та використанню пасовищ.

Окупанти вивозять свої сім’ї з Токмака, але не дозволяють виїжджати місцевим жителям, які пішли з ними на співпрацю, каже начальник адміністрації.

«Є інформація, що одного з них в Крим не пустили. Іншого теж не пустили, він хотів виїхати через Маріуполь на Ростов. Простих мешканців, хоч і мордують, але пропускають. Ми зараз бачимо приток населення з тимчасово окупованої на підконтрольну Україні територію», – розповідає Начальник міської військової адміністрації Токмака Олександр Чуб.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |