Чиновники мерії «зарубали» петицію про дострокове припинення повноважень в.о. мера Запоріжжя

25.05.2023

Чиновники мерії «зарубали» петицію про дострокове припинення повноважень в.о. мера Запоріжжя

Запорізький активіст Денис Нечепоренко, який наразі захищає Україну у лавах ЗСУ, подав петицію про недовіру та дострокове припинення повноважень в. о. мера Запоріжжя Анатолія Куртєва, але чиновники міськради її відхилили.

«Друзі, такого нахабства, безвідповідальності і корупції, наше рідне Запоріжжя не знало навіть в часи Януковича, вважаю, що не я один маю таку думку. Тому зареєстрував петицію про недовіру та дострокове припинення повноважень секретаря Запорізької міської ради, пана Куртєва. Судячи з досвіду та «порядності» нашої міської влади, не впевнений, що дану петицію зареєструють, а не відфутболять. От одним махом і перевіримо, прозорість влади та рівень довіри до Анатолія Валентиновича Куртєва», — написав вчора на своїй сторінці у соцмережі Денис Нечепоренко.

Сьогодні стало відомо, що петиція «Про недовіру та дострокове припинення повноважень секретаря Запорізької міської ради Куртєва Анатолія Валентиновича» відхилена.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |