Черговий поліцай на Запоріжжі отримав тюремний термін: деталі

20.11.2023

«Народного міліціонера» з Токмака Запорізької области, який влаштовував обшуки та здавав своїх колег російським нацистам, засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На жаль, заочно.За інформації Державного бюро розслідувань, у так звану «народну міліцію м. Токмака» колишній чоловік влаштувався за власною ініціативою майже з перших днів її створення.

Після окупації міста він збирав матеріали щодо колишніх колег та передавав їх окупантам, відбирав у них табельну зброю, брав участь в обшуках та викраденні людей. За «досягнення» перед окупаційною владою йому навіть дали можливість «отримати житло» – заселитися у дім, з якого виїхали власники.

Суд визнав колишнього правоохоронця винним у державній зраді за ч. 2 ст. 111 КК — його заочно засуджено на 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі він знаходиться на тимчасово окупованій території та оголошений у розшук.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську московитський військовий вбив подружжя, після цього зґвалтував і вбив їх неповнолітню доньку, після чого і її вбив.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |