Booking.com призупинив можливість бронювання в Запорізькій області

22.07.2023

Сервіс бронювання готелів і житла Booking.com призупинив надання послуг у Херсонській і Запорізькій областях, повідомляється в листі, розісланому партнерам.

Про це повідомляє «Інтерфакс. Україна».

«Наразі ми стикаємося з настільки великими операційними труднощами у вашому регіоні, що на сьогодні не можемо продовжувати в ньому роботу. Тому ми ухвалили непросте рішення призупинити надання послуг Booking.com у Херсонській і Запорізькій областях», — йдеться в листі, текст якого є в розпорядженні агентства.

Як повідомлялося, з початком війни в Україні Booking.com пішов з російського і білоруського ринку, а для українських партнерів-готелів як жест підтримки скасував 15-відсотковий сервісний збір.

Власник готелю «Адмірал» у тимчасово окупованій Кирилівці (Запорізька обл.) Денис Катюха вважає правильним рішення Booking.com щодо тимчасово не підконтрольних Україні територій.

«Після початку війни Booking.com припинив роботу в Росії та Білорусі. Однак готелі та бази відпочинку на тимчасово окупованих територіях не були відключені від сервісу. Ми бачили не лише пропагандистські сюжети з окупованих баз, а й відгуки на букінгу», — розповів він журналістам.

На його думку, логічніше було б вивести з сервісу саме тимчасово окуповані території, однак це технологічно складно, враховуючи мінливу лінію фронту.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |