Блокпости, перекриття дорожнього руху, кіпіш та паніка: Віктор Дудкалов розповів про наслідки вибухів у Бердянську

08.09.2023

Близько опівночі у тимчасово окупованому Бердянську сталося декілька потужних вибухів. У ЗМІ почала з’являтися інформація, що було гучно на одній з «виборчих дільниць».

Детальніше про інцидент розповів заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов:

«Мова йде про приміщення Бердянського муніципального ліцею, яке знаходиться на вулиці Чехова, 65. Там розташовувалася, можливо ще трохи розташовується, так звана виборча дільниця 268. Це «дільниця», яка готувалася для проведення фейкових виборів. Якраз 8, 9, 10 вересня вони мали проводитися у більш активному форматі. Тому що до цього росіяни ходили по домівках, пропонували людям голосувати. А от вже в неділю будуть запрошувати містян на «дільниці».

Вчора в одну з таких дільниць і прилетіло, як я вже вказав — муніципальний ліцей. Містяни чули вибухи десь близько опівночі», — розповів депутат.

За словами Віктора Дудукалова, майже все місто здригнулося від вибуху. Зважаючи на пізню годину, бердянці не могли зрозуміти, що це було:

«Коли туди під’їхали колаборанти, російські військові, «поліцейські», тоді пролунав другий вибух і на «дільницю» поїхали «швидкі». Росіяни оточили весь район, поставили блокпости, нікого не впускали і не випускали. Знаю, що станом на 12:07 у місці ще й досі було перекрито рух».

Також Віктор Дудукалов додав, що це має бути сигналом, як для колаборантів, так і для місцевих, що краще не брати участь у фейкових виборах:

«Це дуже вплине на настрої та організацію процесів цих виборів, а також, я сподіваюсь, що вплине на те, що люди зроблять висновки і не візьмуть участь у цих «виборах», — резюмує він.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |