«Мене трясе досі, випила заспокійливе, але все одно страшно», — очевидці розповіли, як пережили ворожий обстріл Запоріжжя

08.05.2024

Сьогодні, 8 травня, російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по обласному центру. Попередньо пошкоджено 4 об’єкти в чотирьох районах, окрім цього постраждали житлові будинки та автомобілі запоріжців.

Пресслужба ЗОВА повідомляє, що було пошкоджено 15 житлових будинків та 6 нежитлових, 3 заклади освіти, заклад охорони здоров’я, а також гараж та транспортні засоби.

Запоріжці у розпачі. Адже майно, в яке вони вкладили багато праці, знищено. Для прикладу, автомобіль Віталія Квітка внаслідок російської атаки настільки постраждав, що жоден ремонт вже не допоможе.

«В цю машину вкладені не тільки кошти, але й душа. Тепер взагалі немає чого ремонтувати. Думав, що тут безпечно, бо це повністю закрита територія, все під охороною. Тільки цивільні авто, тільки цивільні приміщення», – ділиться чоловік.

Пані Наталія — власниця пошкодженої квартири. Жінка ще й досі не може оговтатися від шоку, який довелося пережити.

«Злякалася дуже! Мене трясе досі, випила заспокійливе, але все одно страшно», – розповідає жінка.


За інформацією пресслужби обласної прокуратури, за процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 8 травня 2024 року вранці російські війська здійснили масований обстріл інфраструктури Запоріжжя. Ракети поцілили в різні райони обласного центру. Удари прийшлись по території парку відпочинку, гаражному кооперативу та іншій інфраструктурі.

Нагадаємо, вчора росіяни завдали два авіаційні удари по селищу, постраждав чоловік.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |