1000 дітей із Запорізької області відвідають розважальний благодійний фестиваль «Мама+я»

17.07.2019

1000 дітей із Запорізької області відвідають розважальний благодійний фестиваль «Мама+я»

4000 тисячі дітей із Запорізької та Дніпропетровської областей відвідають благодійний фестиваль «Мама+я», який організовують для того, щоб підтримати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомили огранзіатори заходу.

09 вересня 2019 року у м. Дніпро на території розважального комплексу Bartolomeo Best River Resort з 9.00 до 18.30 відбудеться XIII Благодійний фестиваль «Мама + Я» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, під творчою назвою «Запрошуємо у казку!».?

До участі залучаються діти, які виховуються в опікунських, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу м. Запоріжжя та Дніпра, а також вихованці інтернатних закладів, реабілітаційних центрів (колишніх притулків) Запорізького та Дніпровського регіонів. Всього в цьому році ми плануємо залучити 4000 дітей, а саме 1000 дітей із Запорізької області та 3000 дітей з Дніпропетровської області.

Мета фестивалю – підтримати дітей, які залишились без батьківського піклування, дати можливість дітям показати свої таланти та реалізувати свій потенціал на творчому конкурсі фестивалю, на спортивних майданчиках «Веселих стартів», на чемпіонаті з футболу, та отримати цінні призи! В цьому році ми запропонували дітям незвичайний формат! На них чекає справжня
казка з тематичними героями біля входу, які зустрічатимуть дітлахів та барвиста алея, як у Диснейленді!

Источник: akzent.zp.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в