События Запорожья
пресс-релиз
новости MarketGid

Купить, продать авто

НОВОСТИ. ПРЕСС-РЕЛИЗ СОБЫТИЙ В ЗАПОРОЖЬЕ

Антикорупційна карта ремонтів Запоріжжя

Антикорупційний штаб запрошує представників медіа та громадсько-політичного сектору м. Запоріжжя на презентацію свого онлайн-проекту «Антикорупційної карти ремонтів»

22 травня в м. Запоріжжя команда “Антикорупційного штабу” в конференц-залі готелю “Інтурист” (проспект Соборний, 135) на 10 поверсі об 11:00 проведе презентацію свого онлайн-проекту « Антикорупційної карти ремонтів». На презентації будуть присутні експерти, представники державної влади, журналісти, юристи та громадські активісти.

Експерти ГО “Антикорупційний штаб” створили о нлайн-інструмент, яким можна легко і просто контролювати мільйони гривень, які щороку виділяються місцевою владою на оновлення інфраструктури і модернізацію українських міст. У разі невиконання або неякісного виконання робіт, кожен громадянин може зафіксувати цей факт шляхом коментаря чи фотографії об’єкту. Карта ремонтів вже допомогла запобігти ряду порушень і
зберегла більше 1 млн. гривень для українських міст.

На презентації буде розкрито, як саме експерти Антикорупційного штабу перевіряють чи виконаний ремонт належним чином, і як, у разі необхідності, звертаються до контролюючих або правоохоронних органів.

Спікерами прес-брифінгу виступлять:
• Сергій Миткалик, виконавчий директор ГО “Антикорупційний штаб”
• Ілля Кротенко, аналітик ГО «Антикорупційний штаб»
• Представник Запорізької міської ради

Вхід на прес-конференцію вільний. Просимо не запізнюватись на захід.

ФОТОРЕПОРТАЖ СОБЫТИЙ ЗАПОРОЖЬЯ


В канун Пасхи в Запорожье появился новый сквер

В канун Пасхи в Запорожье появился новый сквер

11 апреля в Жовтневом районе города Запорожье, между жилым массивом по улице Запорожская 2в и торговым центром Сity Mall, появился симпатичный европейский сквер!