misto.zp.ua

Оголошено переможця на відновлення будівництва запорізьких мостів

Оголошено переможця на відновлення будівництва запорізьких мостів

21 лютого 2020 року електронною системою «Prozorro» визначено переможця за результатами оголошеної Службою автомобільних доріг у Запорізькій області тендерної процедури з визначення генеральної підрядної організації по об’єкту «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (автомобільна дорога загального користування державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь «Під’їзд до о. Хортиця (автотранспортна магістраль через р. Дніпро у м. Запоріжжі)».

Переможцем визначено  компанію «Onur Taahhut Tasimacilik İnsaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Sirketi» з пропозицією 11,918 млрд грн. На початок проведення тендерної закупівлі очікувана вартість предмету закупівлі становила 12,340 млрд грн.

На 2020 рік з держбюджету на відновлення будівництва об’єкту передбачено 750 млн грн та 10 млн грн відповідно до постанови КМУ від 29 січня 2020 р. № 36.  Термін будівництва першої черги становить 48 місяців, згідно календарного графіка виконання робіт, наданого компанією — переможцем тендеру.

– Сьогодні ми зробили величезний крок уперед! Всі ми плідно та довго працювали, щоб зрушити з «мертвої точки», вже здавалося б, вічне питання нашого довгобуду. Запорізькі мости – це стратегічно важливий об’єкт не лише для Запоріжжя, а й для всієї України в цілому. Отож, завдяки нашим спільним зусиллям – Президента Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів України, Укравтодору, моїй команді облдержадміністрації – ми зробили неможливе! Мостам бути! Попереду дуже багато роботи, але, я вірю, що саме цей проєкт започаткує великі зміни в дорожньому будівництві і по області, і по всій нашій країні! – наголосив голова облдержадміністрації Віталій Туринок.

Відновлення будівництва автомагістралі через р. Дніпро у м. Запоріжжя в подальшому вирішить питання забезпечення якісним та надійним транспортним зв’язком між Лівобережжям та Правобережжям України на південному сході.

Відповідно до проєкту будівництва — це магістраль безперервного руху довжиною 9 100 м, яка зв’язує правобережну частину міста Запоріжжя з центральною лівобережною частиною і основною північною промисловою зоною через обидва рукави річки Дніпро та острів Хортиця. Магістраль складається з шести транспортних розв’язок у складі яких 27 штучних споруд, в тому числі два 2 позакласні мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху.

*

Компанія «Онур Тааххют Ташимаджилик Іншаат Тіджарет ве Сана Анонім Ширкеті» була заснована у 1991 році. Спеціалізується на будівництві автодоріг, мостів, примикань, споруд і виконанні робіт по реконструкції доріг. В їх розпорядженні є будмайданчики із  заводами для виробництва асфальтобетону.

За час існування компанія успішно реалізувала важливі проєкти в Хорватії, Тунісі, Молдові, Омані, Екваторіальної Гвінеї та Туркменістані.

На сьогодні «Онур Тааххют» має великий досвід виконання будівельно-монтажних робіт на інфраструктурних об’єктах на всій території України. 

(Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА)


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в