misto.zp.ua

В Енергодарі роботою ліфтів знову опікуватимуться комунальники?

В Енергодарі роботою ліфтів знову опікуватимуться комунальники?

 

 

Після реформи енергодарського ЖКГ з-під «опіки» комунальних структур вийшла послуга з управління багатоквартирними будинками, а разом з нею і одна з її складових – обслуговування ліфтів. Керуюча компанія «Місто для людей Енергодар» спочатку уклала договір на обслуговування підйомників з ТОВ «Зв’язок плюс». У вересні 2019-го було обрано іншого підрядника – компанію «Сансет Ліфтсервіс». Нещодавно в місті з’явилася ще одна спеціалізована фірма «ЭнЛифт». До конкурсу з обрання управителя багатоквартирних будинків міське ліфтове господарство працювало при КП ПКВ.

І хоча комерційні структури мають працювати більш ефективно, ніж комунальні, контролювати їх складно. Тим часом в Енергодарі вже давно назріла проблема з ліфтами. Ми вже пережили хвилю відключень і через борги, і через технічно поганий стан. Після незначної поломки за деякими адресами підйомники зупиняються на тривалий час: керуюча компанія відремонтувати їх не може через низький рівень сплати мешканцями за надані послуги.


На це гостре питання ще навесні цього року звертали увагу депутати міськради, а Анатолій Анохін просив мера передати енергодарські ліфти у відання комунальників. На сесії 29 листопада Анатолій Анатолійович знову повернувся до цієї проблеми. Напередодні засідання в Енергодарі стався трагічний випадок в одному з будинків на Курчатова і аварійна ситуація з підйомником у міській лікарні. Депутат впевнений: якщо ліфтовим господарством буде опікуватись комунальна структура, вже не буде таких масових відключень, а влада зможе контролювати кошти, що виділяються на поточні та капітальні ремонти підйомників. За його поданням до порядку денного було включено терміновий проект про «Про створення спеціалізованого комунального підприємства». Більшістю голосів енергодарські депутати його підтримали. Управлінню комунальної власності дали завдання розробити статут спеціалізованого КП з обслуговування ліфтів та підготувати проект рішення про його створення.

Алиса ТИТОВА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в