misto.zp.ua

Студенти з усієї України руйнують стереотипи про Запоріжжя

 

Запоріжжя стало третім містом, до якого приїхали учасники національних обмінів студентами GOxChange, аби познайомитися з активними містянами, відвідати незвичні місця та зробити це місто кращим

Кожне українське місто — це особливі місця, креативні люди та унікальні враження. І таку Україну для себе має відкрити кожен. Цьому допоможе наймасштабніша в Україні програма обміну студентами GOxChange, яка безжалісно руйнує стереотипи та об’єднує українську молодь. Тепер не треба шукати перехоплюючу дух природу, незвичні місця та активний відпочинок за кордоном, все це є у нас. Саме тому восени національні обміни студентами GOxChange відбудуться у чотирьох містах України: Харкові, Запоріжжі, Херсоні та Івано-Франківську.

До Запоріжжя учасники обміну приїхали 6 жовтня і вже встигли відвідати важливі місця Запоріжжя разом із знавцем міста Романом Акбашем та познайомитись із засновником платформи “Дві Башти” Павлом Наброєвим, який розповів про історію створення та місію його проекту. Ця платформа підтримує креативні ініціативи, бізнес та навчальні програми і доводить, що кожен може робити своє місто краще. 

Попереду на студентів чекають лекції, тренінги, воркшопи та екскурсії до визначних місць Запоріжжя. Результатом цього обміну стане презентація проектів учасників, які зможуть покращити життя містян. Так, українська молодь покаже, що не важливо з якого ти міста і чим ти займаєшся, важливо те, що об’єднавшись, українці можуть змінюватись та змінювати. 

Програма організована за підтримки Міністерства молоді та спорту України, громадської організація “Глобал Офіс” та  Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC).

“Ми хотіли показати, що кожне місто в Україні — це люди. Люди, які його змінюють та розвивають”, — координаторка програми GOxChange Світлана Колодій ділиться успіхами цьогорічного молодіжного обміну, який відбувся в Маріуполі. Організатори впевнені, що розвиток міст залежить від проактивних і свідомих громадян. На прикладі культурних та громадських діячів молодь вчиться діяти та не боятись помилок. 


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в