misto.zp.ua

Юна "піратка" з Бердянська підкорила талантом острів Тенеріфе

Юна "піратка" з Бердянська підкорила талантом острів Тенеріфе

На острові Тенеріфе [Іспанія] в Атлантичному океані відбувся  19 Міжнародний  дитячий фестиваль культури та мистецтва «Міні Міс та Міні Містер світу 2019» («Little Miss & Little Mister United World 2019»). Учениця 7-го класу Бердянської гімназії №1 «Надія» Мирослава Руденко представляла Україну в напрямку International Talent. Конкурсантки змагалися за право володіти ексклюзивними золотою та срібною коронами.

Першим етапом змагання  була відео-візитка в національному костюмі на український та англійський мовах про рідну мову країни, яку треба було захистити.

У наступному конкурсі «Пірати Канарських островів» Мирослава отримала кубок «Best costume design» за кращий  піратський костюм власного дизайну.

Та головною родзинкою конкурсу було представлення таланту. Саме на цьому етапі наша землячка розкрила свої здібності. Творчий номер складався з хореографічного виступу, який супроводжувався  читанням її власного вірша «Сила слова».

У підсумку дівчина отримала корону, стрічку та диплом «Teen Miss United World 2019  Best Talent» («Юна міс світу Кращий талант»).

А ще Мирослава потрапила у трійку лідерів і отримала головну ексклюзивну срібну корону, стрічку та диплом «Little Miss United World 2019 International Talent».

Мирослава, крім нагород знайшла багато друзів з різних країн, унікальний досвід та море вражень, за що  вдячна всім, хто підтримав і допоміг в організації поїздки на фестиваль.

Андрій Чепрасов, фото автора


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в