misto.zp.ua

Осінній призов-2018: що потрібно знати?

Осінній призов-2018: що потрібно знати?

У жовтні-листопаді в Україні пройде осінній призов на строкову військову службу. Будуть призвані чоловіки 1991-1998 років народження. Згідно зі ст. 15 і Закону України «Про військовий обов`язок i військову службу», від 25 березня 1992 року № 2233-ХІІ, на виконання Указу Президента України від 15.02.2018 року № 33/2018 осінній призов оголосив і військовий комісар Енергодарського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Володимир Ярина.

Явці на призовні дільниці військового комісаріату підлягають усі громадяни 1998 року народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 20 років, а також громадяни 1991-1997 років народження, які не мають право на відстрочку або втратили право на відстрочку від призову.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю (м. Енергодар, пр. Будівельників, 17) в зазначений час і з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали їх, зобов’язані прибути в Енергодарський об’єднаний міський військовий комісаріат (в 10-денний термін з дня цієї публікації), з документами, які засвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу i тимчасово перебувають на території м. Енергодар та Великобілозерського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з`явитись у Енергодарський об’єднаний міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

Громадяни, які ухиляються від призову i не з`являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок i військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування i форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Енергодарський військомат


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в