misto.zp.ua

Блогерство в Україні

блогерп

Блогерство на Ютубі наразі є дуже популярним. Ті, хто дивиться там відео звикли до російських та англомовних блогерів, але є й українські. З цієї нагоди 8 червня у книгарні «Є» пройшла зустріч із запорізьким блогером Тайлером Андерсеном.

«Чому саме такий псевдонім? Бо мої два найулюблішені фільми це «Бійцівський клуб» та «Матриця». Все звідси»,-пояснює Олексій(справжнє ім’я хлопця)

блогер

Олексію 24 роки та вже два з них він активно веде блог на українському Ютубі. Канал набрав наразі 12 тисяч підписників. Але Тайлер каже, що це дуже гарний показник. Відео виходять раз на тиждень. Хлопець знімає огляди на фільми й серіали.  І не забуває про  мультфільми й комікси.

Також Тайлер розповів про технічний бік: «Для зйомки потрібен нормальний мікрофон, щоб нічого не рипіло. Знімати не на дешевий телефон. На камеру не треба бути роботомю.  Бути чесним з людьми і говорити так, як ви говорите в житті.»

Для того щоб відчувати себе більш впевнено на камеру, блогер завжди прописує сценарій. Вже потім його монтажер Юліана вирізає все, що не потрібно і виходить відео десь на 20-40 хвилин. В Олексія присутній «контент план», тобто це список відео які будуть виходити надалі.

“Треба просто знайти свою фішку”, -Тайдер

Свій канал, який називається «Geek Journal», Тайлер просував за допомогою соціальних мереж, наприклад Фейсбук та колоборації (спільні відео) з іншими блогерами.

На початку своїх відео блогер приділяє секунд 15 для дисклеймера (відмова від відповідальності за вміст матеріалу). Там він пояснює, що нікому не нав’язує свою думку, а просто говорить те, що думає. Окрім того, що Тайлер аналізує майже кожен крок дійових осіб і дуже чітко пояснює кожен ляп, він жартує, вставляє цікаві сценки, які краще передають суть його слів.

Тайлер каже, що вести блог на Ютубі можна про все, що завгодно. «Не важливо малюєте ви , бігаєте, граєте на якомусь інструменті, важливо гарно це подати. Можливо це буде як хобі, а можливо-стиль життя. Треба просто знайти щось, що дійсно тобі подобається».

https://www.youtube.com/channel/UC0vnG5218gR_SRvWjl6D4fA/featured

В Україні перше відео було завантажене на Ютуб у 2005 році. Тож, наш сегмент тільки починає розвиватися і Тайлер тому є підтвердженням. На камеру можна говорити про все, головне робити це так, ніби ти просто спілкуєшся із кимось в житті.

Юлія Стельмах


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в