misto.zp.ua

Примхи погоди: усе під контролем

Після сильних опадів у вигляді снігу (16-18 грудня 2009 року та 03 лютого 2010 року) у Кам'янсько-Дніпровському районі висота снігового покрову   у середньому сягнула до 30-60 см., - повідомляє відділ з надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

12.02.10 у зв'язку з підвищенням температури повітря виникла надзвичайна ситуація з підтопленням житлових будинків, закладів освіти. Так у місті Кам'янка-Дніпровська по вул. Набережна було підтоплені 6 житлових будинків (міською радою, МКП «Водоканал» негайно проведено роботу по відкачці води), у Благовіщенській загальноосвітній школі спостерігається просідання підлоги в холі біля колон, яке перевищує 100мм, інтенсивне збільшення кількості та розміру тріщин, в тому числі і наскрізних, зовнішніх та внутрішніх несучих стін, руйнування цегляної кладки у вигляді мережі тріщин на всю висоту приміщення, які розпочинаються з верхньої частини будівлі. Ширина тріщин на стінах під дахом досягає розмірів близько 10 мм. Наявність тріщин зафіксовано між залізобетонними плитами перекриття та в місцях опирання плит перекриття на стіни, деформація та розтріскування мозаїчного покриття полу на першому поверсі

Із-за сильних снігопадів 03.02.10 року порушені покрівлі Кам'янсько-Дніпровського районного Будинку культури та Кам'янсько-Дніпровського районного історико-архіологічного музею і негайно потребують капітального ремонту.  

Значно піднявся рівень ґрунтових вод у межах сіл  Дніпровка,  Нововодяне, Новодніпровка, де рівень води у деяких підвальних приміщеннях  сягнув 20-50 см. Загалом рівень ґрунтової води у зазначених селах на даний час сягає від 1метри до 2,5 метри від рівня землі.

Згідно «Плану дій управлінь,  відділів  райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій щодо пропуску льодоходу, повені та паводків у Кам'янсько-Дніпровському районі на 2010 рік», та з метою попередження  надзвичайної ситуації було своєчасно проведено обстеження узбережжя акваторії Каховського водосховища, річці Білозерка, ставків, Білозерського лиману, гідроспоруд та меліоративних систем, які знаходяться в зоні впливу шкідливої дії льодоходу, повені та паводків. За результатами обстеження своєчасно було відкачено воду з Білозерського лиману до мінімальної відмітки, що на даний час врятувало район від затоплення територій.

Створено оперативний штаб з пропуску льодоходу, повені та паводків, організовано цілодобове чергування служб, постійно ведеться спостереження за рівнем ґрунтових вод. Узгоджено графіки скиду води зі ставків.

Гідроспоруди та меліоративні системи, які знаходяться в зоні впливу шкідливої дії льодоходу, повені та паводків  на даний час працюють у звичному режимі. Для зниження рівня води працюють свердловини  вертикального дренажу.

Встановлено оптимальний режим роботи Білозерської насосній станції. Для підтримання  необхідного рівня води зараз працює 1 із 2 перекачувальних насосів потужністю 5 м³/с кожен.

На даний час надзвичайна ситуація щодо підтоплення території району   знаходиться під особливим контролем штабу та відповідних служб.

ЗТ-IНФО


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

prself.com | 22.10 2012 в 18:55
Уважаемые работодатели и молодые люди, ищущие работу! Предлагаем посетить наш сайт . Здесь вы сможете оценить будущего работника как профессионала и как человека, видя фото и видеоотчеты результатов его работы. Вы сможете не только размещать ваши вакансии и резюме, но и создавать свои фото и видео обзоры товаров, услуг, мероприятий, которые привлекут внимание не только соискателей, но и потребителей. Желаем Вам финансовых успехов. С уважением,

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Екатерина Щербань, главный редактор газеты Знамя Труда«Знамя труда» – это общественно-политический еженедельник, газета о людях и для людей. И, несмотря на довольно консервативное название, газета продвинутая и креативная. У нас работает молодой и сплоченный коллектив, который старается выпускать качественную и интересную газету. Мы всегда к чему - то стремимся и не останавливаемся на достигнутом.  
«Знамя труда» - одна из первых в нашем районе начала переход к цветным страницам. Возможно,  по меркам городских газет, это немного, но для района с населением в 38 тысяч человек – это достаточно хороший показатель. Как и  самый высокий реальный тираж нашей газеты среди периодических изданий нашего района. Мы всегда находимся в постоянном поиске, ищем, экспериментируем, набиваем шишки, ошибаемся, но никогда не стоим на месте. Это не наш стиль жизни!

С уважением,
главный редактор Екатерина Щербань

Контакты

Адрес редакции:
71300, Запорожская область, г. Каменка-Днепровская, ул. Первомайская 7а
Главный редактор:
Екатерина Щербань
Телефоны:
8 (06138) 2-13-20, 2-31-59
Интернет-сайт:
www.znamyatruda.ucoz.ru
E-mail:

Подписной индекс:
95289

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в