В ЗОВА розповіли щодо можливого наступу окупантів у Запорізькому напрямку…

30.06.2022


			В ЗОВА розповіли щодо можливого наступу окупантів у Запорізькому напрямку…

На Запоріжжі протягом тижня рашисти проводили артилерійські обстріли приватних будинків, шкіл та дитячих садочків. Ситуацію щодо можливого наступу окупаційних військ у Запорізькому напрямку прокоментували в прес-службі ЗОВА.

Так, наразі великої загрози для Запоріжжя немає, адже найбільш активні бої проходять на півдні Харківської та у Луганській областях. Тому українські захисники продовжують укріплювати Запоріжжя та будувати захисні рубежі.

Відзначається, що лінію зіткнення на Запоріжжі вибудували ще на початку березня, вона постійно укріплюється та утримується вже декілька місяців.

Друга та третя лінія оборони знаходяться на стадії завершення. Тому великої загрози наступу на Запоріжжя немає.

Водночас зараз військові рф продовжують перекидувати свої сили. Залізницею вони постачають боєприпаси та запчастини до тимчасово окупованого Мелітополя.

Активно продовжують працювати і колаборанти. У відношенні кожного відповідні органи вже порушують кримінальні справи.

Також рашисти продовжують викрадати мещканців Запорізької області. На сьогодні у заручниках продовжують знаходитись 150 чоловік.

Кожну людину окупанти тримають задля певної вигоди. Нарпиклад, з бізнесменів намагаються вимагати гроші, а от патріотично налаштованих людей хочуть витіснити з територій.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в