Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Заводському районі

01.06.2017

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Заводському  районі

Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Ми всі прагнемо, аби вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

1 червня на майданчику позашкільного навчального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості Заводського району» пройшло дитяче свято «Майбутнє нації» за підтримки районної адміністрації, депутатів міської ради.

Голова районної адміністрації Андрій Баєв, депутати міської ради Павло Михайлик, Андрій Кривцов, Володимир Полухін, начальник територіального відділу освіти Заводського району Наталія Шаповалова привітали з радісним святом усіх присутніх.

- Діти – наше майбутнє і так приємно бачити радість у їх очах. Почались канікули – весела і яскрава пора. Вітаю із святом, бажаю отримати купу позитивних емоцій, набратися сил, а першого вересня повернутися до навчання сповненими натхнення до нових знань, - у своїй промові зазначив Андрій Баєв.

Майже 200 дітей взяли участь у квесті «Світ дитячих захоплень» по станціях: «Господарочка», «Загадка», «Лялька з ниток», «Калинка», у спортивній локації «Забий гол!» діти змагались хто найвлучніший футболіст, вокальні таланти випробувались у вправах «Метелик», «Домісоль», «Сувенір», «Ритми часу».

Самих найспритніших та найактивніших учасників заходу було нагороджено.

Також, сьогодні, в комунальному закладі «Палац культури «Заводський» проведено розважально-ігрову програму «Коло друзів», присвячену Міжнародному дню захисту дітей та відкриттю літнього дитячого дозвіллєвого центру «Теремок» і районного літнього оздоровчого табору «Веселка». Для учасників заходу були організовані різноманітні конкурси, естафети тощо.

Источник: meriazp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в