misto.zp.ua

Чи можливо поєднувати роботу і навчання?

rawpixel-741658-unsplash

Кожен студент рано чи пізно починає замислюватись над тим, щоб заробляти гроші самостійно, не просячи кишенькові у батьків. Ми вирішили поцікавитись у студентів нашого міста: Чи можливо поєднувати навчання та роботу?

  • Даша, ЗНУ, 1 курс, факультет журналістики

Я поєдную навчання та роботу. Вчуся по будням, працюю у вихідні. Якщо чесно, то морально дуже складно. Немає вихідних, вільного часу. У свій вільний час я роблю домашнє завдання. Я сплю по 2-3 години на добу. Відповідно у мене до кінця робочого тижня немає бажання ні навчатися, ні працювати. Коли почнеться сесія, то я буду звільнятися, напевно, адже тоді, мені здається, в мене взагалі не буде часу вчитися, і я просто вилечу з університету (усміхається).

  • Олена, ЗНТУ, 3 курс, факультет іноземної філології

Я можу поєднувати роботу та навчання, але виходить не дуже вдало. Робота у першій половині дня, на навчання часу немає, через це багато проблем. В мене вже багато пропусків і є проблеми з деякими викладачами. Поєднувати виходить, але не дуже добре.

  • Олексій, ЗНУ, 5 курс, факультет журналістики

Вважаю, що можна поєднувати і це цілком реально. Три роки працював і поєднував з навчанням. Думаю, що багато залежить від факультета та викладачів. Якщо викладачі нормально відносяться до того, що ти іноді приходиш сонним на пари, то все буде добре. На бали ніяк не вплинуло, закінчив 4 курс без трійок та на п’ять написав диплом. Поєднувати, я вважаю,  можна, і, навіть, потрібно.

  • Олександр, ЗНУ, 1 курс, факультет журналістики

Поєднував на початку навчання і можу сказати, що робота завдає шкоди навчанню. Зазвичай після роботи і пар ти дуже сонний, немає сил робити домашнє завдання. Стан втоми, ліні й сонливості переслідує тебе весь час і ти не можеш продуктивно ні працювати, ні навчатись.

Поліна Демченко


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в