misto.zp.ua

Як Енергодарська місцева прокуратура запобігає та протидіє корупції

Як Енергодарська місцева прокуратура запобігає та протидіє корупції

Упродовж 2018 року Енергодарською місцевою прокуратурою вжито ряд заходів направлених на запобігання та протидію корупції, передбачених Законом України « Про запобігання корупції».

Місцевою прокуратурою постійно опрацьовуються відомості Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (https://public. nazk.gov.ua), веб-сайтів органів державної влади та місцевого самоврядування.

За результатами моніторингу інформації в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, прокуратурою виявлені 8 фактів несвоєчасного подання без поважних причин декларації особами, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районах, відносно яких у подальшому були складені адміністративні матеріали за ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю), які розглянуті у районних судах та правопорушники притягнуті до адміністративної відповідальності.

Крім цього, виявлено факт не подачі суб’єктом декларування е-декларації. За даним фактом слідчим відділом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідуваній та розпочато досудове розслідування за ст.366-1 КК України, за вчинення якого передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Протягом першого півріччя Енергодарською місцевою прокуратурою  до органів місцевого самоврядування м. Енергодара, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів внесені 8 подань про усунення виявлених порушень, оскільки перевірками встановлено, що  вимоги  передбачені ст. 59-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо створення постійних комісій та виконання цими комісіями вимог закону в частині запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками ними не виконувалися. На даний час  подання прокуратури розглянуті та створені відповідні комісії.

Заступник керівника Енергодарської місцевої прокуратури  Є. Вангельєв


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в