misto.zp.ua

Навчання в Польші: Відкрита презентація в Запоріжжі

Навчання в Польші: Відкрита презентація в Запоріжжі

Спілка поляків Запоріжжя (СПЗ) "Полонія" під керівництвом Лідії Єгорової є офіційним регіональним представником Українсько-Польського Центру Освіти "UniverPL". Два рази на рік в найбільших конференц-залах Запоріжжя один з директорів Центру проводить відкриті презентації для жителів нашого регіону. Цього разу СПЗ «Полонія» організувала презентацію напередодні свята Восьмого березня в конференц-залі готелю «Інтурист». Програма презентації, як завжди, була насиченою.

IMG_20180303_104801

Радимо не засмучуватись тим, хто не відвідав захід. Адже інформація про навчання в Польщі є на сайті univerpl.com.ua. Крім того, нашим землякам не обов’язково їхати до Києва до Українсько-Польського Центру Освіти. Всі бажаючі навчатись в Польщі мають можливість пройти початкову співбесіду в Запоріжжі в офісі СПЗ «Полонія». До речі, на базі СПЗ «Полонія» працює школа польської мови рівня А1, А2, В1, В2, мовний клуб, а також курс історії, традицій та культури Польщі. Більш детальну інформацію ви можете отримати за телефоном: .+38050 7475 120 (пані Аліна).

А тепер коротко про навчання в Польщі. Вища освіта в Польщі представлена державними та недержавними ВНЗ, які мають однакові стандарти організації навчального процесу та викладання. Однак, форма власності навчального закладу не впливає на якість та престиж навчання в Польщі. Дипломи польських університетів визнаються у всіх країнах Європейського Союзу, в Україні та багатьох інших країнах світу. Це значно розширює можливості випускників. Вартість навчання за кордоном, зокрема в польських ВНЗ, доступна майже кожному українському абітурієнту. Вона у запропонованих нами університетах, як у приватних, так і в державних, становить в середньому від 750 до 2600 євро за рік навчання на польській мові, та від 1250 до 7400 євро за рік на англійській. Географія ВНЗ, де можливе навчання в Польщі для українців, широка – починаючи від отримання освіти в столиці Польщі – Варшаві, закінчуючи навчанням у Кракові. Українсько-польський центр освіти "UniverPL" пропонує найрізноманітніші програми навчання за кордоном. Крім стандартних програм по отриманню ступеня «Бакалавр» (BA, Licencjat або бакалавра, Inzyneir) та «Магістр» (MA, магістра або MSc), Ви також зможете отримати другу вищу освіту в Польщі. Магістратура в Польщі користується великою популярністю в українців. Враховуючи той факт, що більшість українських студентів хоче отримати кваліфікацію «Магістр» саме за кордоном, наш Центр спеціально проводить роботу в цьому напрямку. Ми пропонуємо цілий ряд програм з навчання у Польщі в магістратурі.

Генетична близькість культури дозволяє українським студентам легко адаптуватися в Польщі, а мінімальний мовний бар'єр дає можливість для українців спілкуватися з місцевим населенням навіть без знання польської. За роки навчання кожен студент з України досконало вивчає польську та щонайменше зможе володіти ще однією іноземною мовою (англійська мова є обов'язковою дисципліною у більшості ВНЗ). Вищі навчальні заклади Польщі докладають великих зусиль, щоб студенти під час навчання здобували не тільки знання, але й практичні вміння та навички. Навчання передбачає проходження практики у провідних фірмах і організаціях Польщі та інших країн ЄС. Велика увага приділяється прикладним дослідженням, а також творчій і артистичній діяльності студентів, за що вони можуть отримувати додаткові стипендії. Польські університети беруть участь у програмах обмінів Socrates / Erasmus, також мають двосторонні угоди обміну з багатьма іншими ВНЗ Європи, завдяки чому студенти мають можливість там навчатися, стажуватися й таким чином отримати дипломи двох європейських ВНЗ. Навчання в Польщі – це не тільки якісна європейська освіта за доступними цінами, а й вільне переміщення по Євросоюзу на час навчання з правом на офіційну роботу в будь-якій країні! Освіта в Польщі дає чудову можливість пізнати культуру, побачити історичні пам'ятки, насолодитися багатим природним середовищем. На сьогодні українські абітурієнти мають реальну та доступну можливість вибору між європейською освітою в Польщі та освітою в Україні. Українсько-Польський Центр Освіти "UniverPL" – це твій шанс здобути якісну освіту без корупції в європейському університеті та відкрити для себе світ нових можливостей!

IMG_20180303_130323

Тетяна Смольянінова, Аліна Мельниченко

за матеріалами сайту univerpl.com.ua


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в