misto.zp.ua

Андрій Хливнюк у Запоріжжі: «Не шукай собі месію»

IMG_5530

Напередодні Дня міста Запоріжжя «Бумбокс» приїхали презентувати свій новий альбом «Голий король». Концерт проходив 13 жовтня у ДК «Дніпроспецталь» у 19:00, а за кілька годин до концерту Андрій Хливнюк зустрівся із журналістами.

Довідка: Міні-альбом «Голий король» випустили 22 серпня 2017. Альбом включає 6 треків. 7 вересня розпочався тур в підтримку нового альбому по Україні.

IMG_5517

Андрій зайшов до конференц-зали швидким кроком та попросив журналістів швидко поставити питання, бо саундчек не чекає. Однак, як і завжди, музикант говорив доволі спокійно.

Перше питання було типове, адже всіх зачепила головна пісня альбому – «Голий король»: про що йдеться в  пісні? Про владу?

«Це про те, коли ти зрозумієш, що ти король. Це не про славу, гроші, і не про владу. Це пісня про те, що не треба шукати собі месію. Ця пісня про всіх нас, а не про людей при владі, хоча і про них у тому числі».

У такому разі чи не хвилює соліста гурту, що його пісню сприймають більш поверхнево?

«Я працюю для себе. У мене не виникає думки: «Чи зрозуміє публіка пісню?». У мене виникає питання: «А чи у мене є щось, чим я можу поділитися?».

Один із журналістів і фанів «Бумбоксу» зауважує про схожість музичних шляхів Хливнюка з… Гребенщиковим. Мовляв, обидва зійшлись до елітарної музики. Хливнюк категорично не погоджується:

«БГ і Бумбокс  – це два різні світи, дві різні галактики. Я би не хотів таких порівнянь, давайте будемо шукати простіші аналоги».

 

П’ятниця 13 жовтня мала стати 13 містом у турі «Бумбоксу». Однак раніше деякі концерти були перенесені або скасовані (зокрема й через низькі продажі квитків). Тож тепер гурт подорожуватиме Україною ще більше місяця. Попри всі гастрольні труднощі музикант відзначає важливість таких подорожей:

«Саме в турі цікаво набирати матеріал на наступний альбом».

А в планах у групи запис ще декількох кліпів для нових пісень. Серед них  – «Сталеві квіти», найпопулярніша композиція на концертах та лідер за прослуховуваннями в iTunes.

«Скоріше за все ми екранізуємо цю пісню. Але вже не за планом, тому що збиралися «Болєльщика» екранізувати».

У квітні минулого року запоріжани показали, як сильно люблять українську музику,  та потішили «Бумбокс» добрим sold-out. Цього разу на концерті в ДК «Дніпроспецсталь» були вільні місця, однак прихильників гурту знов зібралось немало. За словами фанатів, Андрій Хливнюк був у гарному настрою та назвав цей концерт найкращим з туру.

Авторка тексту й фото: Тіна Собко

IMG_5529

 

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в