misto.zp.ua

Провідники змін: відбулося нагородження переможців конкурсу «Запоріжжя в Дії»

Провідники змін: відбулося нагородження переможців конкурсу «Запоріжжя в Дії»

25 травня в готелі «Інтурист» центр громадського моніторингу «ДІЙ-Запоріжжя» нагородив кращих запорізьких політиків, активістів, громадських діячів, чия робота позитивно впливає на життя громади та призводить до позитивних змін у суспільстві.  

Переможцями у різних номінаціях стали:

«Інноваційність»: Ольга Баранова - засновниця сімейного фестивалю «Книголісся», який вже три роки популяризує читання серед дітей та підлітків.

«Антидискримінація»: Ростислав Мілевський - керівник благодійного фонду «Гендер Зед», за систематичну роботу з підвищення рівня толерантності у суспільстві та боротьбу проти дискримінації меншин.

«Інклюзивність»: Інна Пенчук – голова громадської організації "ТРАП", за впровадження медіаосвіти для дітей ВПО та популяризацію здорового способу життя серед дітей та підлітків.

«Відкритість»: Катерина Константинова – депутатка Запорізької міської ради, за системну роботу з підвищення рівня прозорості роботи міської ради.

Окрему нагороду від журі отримав депутат Запорізької міської ради, голова ГО "Запорозька рада ветеранів АТО" В`ячеслав Зайцев, за систематичне відстоювання прав ветеранів АТО.

Переможці отримали спеціально розроблені для конкурсу статуетки. Також всі 20 номінантів отримали дипломи.

Нагородження переможців конкурсу «Запоріжжя в ДІЇ»

Відбір конкурсантів та голосування за найактивнішого номінанта проходило в кілька етапів. 

Під час першого етапу відбулося обговорення та висування номінантів. Для цього центр звернувся до запорізьких громадських організацій та активістів із проханням запропонувати кандидатів на конкурс. Після цього журі, у котре увійшли відомі запорізькі журналісти, активісти та громадські діячі, відібрало 20 найбільш успішних в своїх сферах кандидатів.

Переможців у номінаціях «Інноваційність», «Антидискримінація», «Інклюзивність» та «Відкритість» обирали самі запоріжці шляхом онлайн-голосування, яке тривало три тижні.

Максим ЩЕРБИНА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в