misto.zp.ua

Українці разом із Київстар привітали один одного з 25-м Днем незалежності

Українці разом із Київстар привітали один одного з 25-м Днем незалежності

24 серпня  арт-алея «Запоріжжя – місто, що надихає» , яку  городянам  подарувала компанія Київстар, традиційно  зустрічала гостей у святковому вбранні. Кожна інсталяція  була прикрашена у національному стилі, улюблена пам’ятка  перетворилася на яскраву фото-зону. У День незалежності України сотні  запоріжців та гостей міста зробили тут  пам’ятні фото на знак патріотизму та єдності.

«День Незалежності - головне свято нашої держави і особливе свято для Київстар. Адже наші абоненти - це більше половини населення країни. Ми не просто надаємо послуги зв'язку, ми допомагаємо людям бути ближчими. Саме спілкуванню, що єднає, присвячені наші ініціативи до 25-річчя незалежності України» - зазначив Ярослав Калашніченко, спеціаліст з дистрибуції Київстар.

Напередодні Дня незалежності України жителі різних міст поділилися своїми думками про свободу і єдність, передали теплі слова і привітання зі святом. Всі відеоролики можна сторінках компанії «Київстар» у соціальних мережах Facebook, ВКонтакте і Youtube. Крім цього, на платформі ukraine25.kyivstar.ua  можна створити власне привітання на честь 25-річчя незалежності України та опублікувати його в соціальних мережах. Всі учасники отримують можливість виграти гігабайти мобільного інтернету або набір вишиванок для всієї родини.

Як соціально відповідальна компанія Київстар увійшов до ТОП-20 найбільших платників податків за рейтингом Державної фіскальної служби та утримує лідерство за обсягами платежів до бюджету серед компаній галузі зв'язку. За перше півріччя 2016 року оператор сплатив до держбюджету 1,933 млрд грн податків і зборів.

Крім цього, Київстар бере активну участь у соціально значущих проектах. Серед пріоритетів компанії – освітні ініціативи та проекти, що стимулюють розвиток інновацій в Україні. Зокрема, Make Your Mark – освітня програма для школярів і студентів, Big Data School, в якій талановиті люди навчаються новій професії data scientist, ВДНГ-TECh, що підтримує українських стартаперів, і конкурс для підприємців у сфері мобільних технологій Eurasia Mobile Challenge.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в