misto.zp.ua

Прокоф’ева Марія, 23 года - Легенєва гіпертензія асоційована з пороком серця

Прокоф’ева Марія, 23 года - Легенєва гіпертензія асоційована з пороком серця

Марія - нехай серце б’ється у ритмі життя!

Прокоф’ева Марія, 1992 року народження

Диагноз: Легенєва гіпертензія асоційована з пороком серця.

Новости о лечении Прокофьевой Марии

Рахунок

Направление

Как помочь?

Контактная информация

Отчёт о поступивших пожертвованиях

На даний час щоб урятувати життя Марії необхідно зібрати суму в 10 000$ США, яка необхідна для того щоб оплатити проживання в Індіїї поза клінікою в очікуванні операції та після неї. Кошти на саму операцію вже знайдені і на Марію чекає трансплантація легенів та серця. Ми віримо, що ця талановита дівчина одужає, даруватиме оточуючим красу художнього мистецтва й напише головну картину свого життя, під назвою «Щастя». Треба лише нам усім допомогти її серцю битись у ритмі життя!

Від самого народження свої перші чотири роки життя, Марія прожила в реанімаціях, лікарнях та очікуванні…Очікуванні планової операції на серці, яку мали провести запорізькі кардіохірурги. Проте, сподівання не виправдались – вада серця була неоперабельною. Не допомогли дівчинці і в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім..М.М.Амосова в Києві. Але батьки дівчини молились і боролись за свою єдину дитину, використовуючи найменший шанс. Таким щасливим випадком для дівчинки стала складна експериментальна операція на відкритому серці, яка продовжувалась девя’ть годин та не обіцяла позитивного результату. Але бажання жити, молитви рідних, професіоналізм лікарів створили диво – Марія не лише легко перенесла операцію, а й напрочуд швидко одужала.

Здавалося б, усе позаду. Маленька дівчинка виросла - красуня та відмінниця продовжила справу батьків – стала художницею. Малюючи картини, вона ніколи не забувала, що поряд є ті, хто потребує допомоги і неодноразово приймала участь у благодійних акціях та виступала їх ініціатором. Але два роки тому вірусна інфекція, якою перехворіла Марія, спровокувала легеневу гіпертензію, відправивши дівчину на лікарняне ліжко. Та біда не приходить одна - захворів онкологією дідусь – і на даний момент родина вичерпала всі можливі ресурси, залишився лише один – надія. Надія на те, що небайдужі, чутні люди допоможуть їм врятувати доньку, що Марія зможе дихати, рухатись, жити без остраху за кожний крок і зробить реальністю свою мрію. А саме - відкриє художню галерею, де обов’язково буде відділ благодійності для надання допомоги дітям з легеневою гіпертензією.

На даний момент щоб урятувати життя Марії необхідно зібрати суму в 10 000$ США, яка необхідна для того щоб оплатити проживання в Індіїї поза клінікою в очікуванні операції та після неї. Кошти на саму операцію вже знайдені і на Марію чекає трансплантація легенів та серця. Ми віримо, що ця талановита дівчина одужає, даруватиме оточуючим красу художнього мистецтва й напише головну картину свого життя, під назвою «Щастя». Треба лише нам усім допомогти її серцю битись у ритмі життя!

Родина мешкає в м. Запоріжжя

Контактний телефон мами Марії: +38 (050) 585 49 88


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в