misto.zp.ua

Київстар робить роумінг доступним кожному

З 27 квітня контрактним абонентам та абонентам передплаченого зв'язку не потрібно підключати додаткові послуги, щоб вигідно спілкуватися за кордоном. Тепер роумінг доступний кожному.

Київстар надає абонентам унікальні умови спілкування в 67 країнах за вигідними тарифами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн на день користування), інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 Мб вартістю 35 грн на день користування), SMS – 1 грн за SMS (пакет 25 SMS вартістю 25 грн на день користування). Тепер абонентам не потрібно замовляти додаткові послуги, оскільки роумінг підключається автоматично, при цьому абонент може користуватися тільки тим пакетом, який йому потрібен – дзвінки, інтернет, SMS або будь-яка їх комбінація.

«Напередодні свят і сезону відпусток ми спеціально підготували нашим абонентам таку вигідну пропозицію, щоб вони завжди залишалися на зв'язку, куди б не поїхали. Відтепер можна не боятися великих витрат на зв'язок, а вільно користуватися будь-якими послугами, адже вартість використання кожної з них не перевищує найбільш звичних витрат у відпустці – купівлі магнітика чи сувеніра, квитка на автобус або пляшки води, – зазначає Святослав Горбань, директор з маркетингу Київстар. – Також ми прибрали всі перешкоди і максимально спростили процес підключення, найвигідніші тарифи активуються автоматично, щойно абонент здійснює дзвінок, виходить в інтернет або надсилає SMS. Абонентові необхідно лише обрати формат зв'язку, про решту ми вже подбали. Все просто, доступний роумінг вже тут.

Багато абонентів вимикають мобільний трафік, коли виїжджають за кордон, бо впевнені, що це призведе до великих витрат – ми руйнуємо ці стереотипи. Уявіть, 100 МБ інтернету вартістю 35 грн – це завантаження близько 50 фото онлайн, або 3500 повідомлень в месенджерах, або 5 годин користування соціальними мережами. Таким чином, абоненти можуть вільно спілкуватися з друзями і родичами, ділитися фотографіями та враженнями, коли забажають, а не коли знайдуть покриття Wi-Fi, не хвилюючись при цьому за стан свого мобільного рахунку».

Унікальні умови спілкування доступні в таких країнах: Австралія, Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Великобританія, Вірменія, Гонконг, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Єгипет, Ізраїль, Індія, Індонезія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Казахстан, Камбоджа, Канада, Катар, Киргизстан, Китай, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Македонія, Малайзія, Мальта, Молдова, Нідерланди, Норвегія, Об'єднані Арабські Емірати, Південна Корея, Польща, Португалія, Російська Федерація, Румунія, Саудівська Аравія, Сербія, Сінгапур, Словаччина, Словенія, США, Таджикистан, Таїланд, Туреччина, Угорщина, Узбекистан, Філіппіни, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швейцарія, Швеція, Шрі-Ланка.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в