misto.zp.ua

Як правильно заповнити заяву-приєднання до умов договору постачання газу від ТОВ «Запоріжгаз Збут»

В этом месяце всем потребителям природного газа в Энергодаре и Каменско-Днепровском районе пришло по почте заявление-присоединение к условиям договора поставки газа. В связи с многочисленными вопросами потребителей ООО «Запорожьегаз Сбыт» дает разъяснения, как правильно его заполнить. Новый договор является публичным и не предусматривает двустороннего подписания, что упрощает процедуру его заключения. Таким образом, поставив подпись на заявлении-присоединении и предоставив его в газовое хозяйство, потребитель выражает свое согласие с условиями договора.

ТОВ «Запоріжгаз Збут» повідомляє

Керуючись Правилами постачання природного газу, затвердженими Постановою НКРЕКП від 30 вересня 2015 року № 2496, та статтями 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, ТОВ «ЗАПОРІЖГАЗ ЗБУТ» (далі – Постачальник) пропонує укласти з ним договір про постачання природного газу на умовах Типового договору постачання природного газу побутовим споживачам, затвердженого постановою НКРЕКП від 30 вересня 2015 року № 2500 (далі – Договір), який є однаковими для всіх споживачів України, шляхом підписання заяви-приєднання до умов Договору. Ознайомитись з умовами Договору можна на офіційному сайті НКРЕКП, сайті Постачальника www.zp.104.ua та в офіційному друкованому виданні «Запорізька правда», №№ 145-146 від 17.12.15. Підтвердженням (акцептуванням) приєднання до умов Договору є підписана та повернута на адресу постачальника заява-приєднання та/або сплачений рахунок квитанція постачальника за поставлений природний газ та/або документальне підтвердження споживання природного газу. У разі незгоди укласти Договір з постачальником із спеціальними обов’язками та за відсутності укладеного в установленому порядку договору, постачання природного газу з іншим постачальником особа не має права споживати природний газ із газоросподільної системи та повинна надати до оператора ГРМ письмову заяву про припинення розподілу природного газу на об’єкт.

Як правильно заповнити заяву-приєднання до умов договору постачання газу від ТОВ «Запоріжгаз Збут»:

У пункті 1 споживачу потрібно вписати лише вид об`єкта. Тобто слід вказати вид помешкання, до якого здійснюється постачання газу: квартира, багатоквартирний будинок, комунальна квартира чи літня кухня. Інші дані внесені автоматично.

У пункті 2 необхідно поставити підпис навпроти слова «ТАК» – «На підставі даних Оператора ГРМ. Це означає, що нарахування за газ буде здійснюватися за обсягами, переданими ТОВ «Запоріжгаз Збут» від ПАТ «Запоріжгаз». У свою чергу, споживачі природного газу з лічильниками інформують «Запоріжгаз» про фактичні обсяги використаного природного газу щомісяця з 1 по 5 число, станом на 1 число місяця, наступного за звітним. У разі відсутності лічильника об’єм газу, використаного споживачем, визначається за нормами споживання, встановленими Кабінетом Міністрів. Тобто нарахування здійснюватимуться згідно з показаннями лічильника споживача.

У пункті 3 можна обрати один з варіантів. Так, наприклад, якщо споживач бажає, щоб розрахунки здійснювались за квитанціями розрахункової книжки, яку він заповнює сам, то потрібно розписатися навпроти позначки графи «За квитанціями розрахункової книжки Постачальника». Якщо споживач бажає здійснювати розрахунок за платіжними документами, які надсилає постачальник поштою, йому потрібно поставити свій підпис навпроти позначки «ТАК» в графі «За платіжними документами»

Це означає, що людина підтверджує свій вибір сплачувати по рахунках, які щомісячно надсилатиме ТОВ «Запоріжгаз Збут». Під пунктом 3 споживач вказує дату заповнення і ставить свій підпис. В примітках за наявності співвласників чи інших власників житла повинні стояти особисті підписи усіх цих осіб.

Інформацію щодо пільги споживач самостійно не заповнює. Якщо пільга активна, при роздруківці вона автоматично потрапляє до заяви-приєднання. Даних щодо субсидії в заяві-приєднання немає, і вносити їх не потрібно.

Якщо споживач отримує пільгу, а відмітка про це до заяви не потрапила, для врегулювання питання просимо звертатися в абонентський відділ.

Заява-приєднання обов`язково має містити як мінімум 3 підписи власника житлового приміщення. По одному підпису – в п. 2 «За договором розрахунок споживача за природний газ здійснюється» та в п. 3 «Спосіб оплати за цим договором». Також обов`язково слід поставити підпис після рядка «Відмітка про підписання споживачем цієї заяви-приєднання». Заповнений бланк можна кинути у скриньку в абонслужбі за місцем проживання, передати контролеру чи надіслати поштою: 71304, м. Кам’янка-Дніпровська, вул. Першотравнева, 15.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в