misto.zp.ua

Зустрінем новій рік не “по-свинські”

Жовта Земляна Свиня вже ось-ось буде чекати за святковим столом і немає жодної різниці де цей стіл буде стояти, бо Новий рік не має жодних правил, лише приємні традиції. Але хто сказав, що їх не можна змінювати? Обирай те, що дійсно до душі.

  1. Здоровий сон.  Можна зруйнувати абсолютно всі традиції та піти у ліжко. Це буде максимально оригінально та корисно для вашого здоров’я. А з самого ранку прокинитесь і поснідаєте майонезними салатиками, що, доречі, інші їли вночі і тим самим отримали 2 кг.
  2. Поїхати куди очі дивляться. Втекти від буденності, змінити оточення, знайти собі пригод на одне місце – звучить заманливо. Відкривай для себе різдвяну Україну, не сиди вдома. То для пенсіонерів і то, це певний стереотип.
  3. Провідай бабусю з дідусем. Чому не втекти від метушні міста? Лише уяви, як бабця на радощах приготує стільки їжі, що можна буде наїстись на цілий рік і потім зекономити на продуктах. 
  4. Ну добре, досить порад для інтровертів. Орендуй квартиру і влаштуй вечірку. І ми вам скажемо, що час вже поспішати, бо треба було думати про цей варіант ще у січні минулого року, аби встигнути забронювати гарний варіант. Студвейу минулому році радив звурнутись  туттут і тут, які і зараз у топі перевірених сайтів.
  5. А як вам дух суперництва?  Ігри копютрені та настільні, хто швидчше зїсть манларини чи перший впаде в салат. Такі речі згуртовують програвших.
  6. Головна ялинка. Чи ви її вже бачили? Чому б не подивитись на неї ще раз. Можна взяти з собою ті петарди, які підготувались взривати вдома і піти з ними до міської ялинки.  І безпечно, і атмосферно. І до того ж, йдучи назад, можна зліпити сніговика-копії вашого друга.
  7. Караоке, клуб, ресторан. Речі лакшері, але веселі. Сесія вже минула і ось тепер можна влаштувати собі такі вихідні, щоб потім  треба було ще відпочивати. 
  8. Сюжет фільму. Чому б не повторити сюжет якоїсь стрічки. Піти у лазню, чи обмінятись з кимось будинками. Так точно мало хто робить 
  9. Можні піти у гості де вже все приготовано, все наряджено і подарунки під ялиночкою стоять. Від вас треба лише присутність і посмішка наглої мордахи. 

10. А краще всього провести цей вечір у колі сотень тисяч друзів. Берете книгу та одночасно вмикаєте фільм.

  • Пінгвіни містера Поппера
    Оригінальна назва мовою фільму: Mr. Popper’s Penguins
    Жанр: фентезі, комедія, пригоди
    Режисер: Марк Вотерс

У головних ролях: Джим Керрі , Карла Гуджино , Анджела Ленсбері, Офелія Ловібонд

Ще одна різдвяна комедія з Джимом Керрі, про яку ми просто не могли не згадати. Успішному маклеру Тому Попперу дісталися в спадок від батька шість пінгвінів. Ці милі мешканці Антарктики поселяються в його квартирі, і тут починається найцікавіше…

  • Як Грінч украв Різдво
    Оригінальна назва мовою фільму: How the Grinch Stole Christmas
    Жанр: фентезі, комедія, пригоди
    Режисер: Рон Говардс

У головних ролях: Джим Керрі, Тейлор Момсен, Джеффрі Тембор, Крістін Баранскі

Зелений волохатий Грінч ненавидить Різдво, а ми – любимо класні новорічні фільми, особливо, якщо йдеться про стрічки з Джимом Керрі. Смішна і зворушлива історія про те, як монстр намагається викрасти свято у цілого міста, точно сподобається і вам, і вашим діткам. Не хвилюйтеся, шансів на успіх у Грінча дуже мало.

  • Любіть Куперів
    Оригінальна назва мовою фільму: Love the Coopers
    Жанр: комедія
    Режисер: Джессі Нельсон

У головних ролях: Дайан Кітон, Джон Гудман, Алекс Борштейн, Ед Хелмс, Тімоті Чаламет

Це відмінне кіно просто повинне потрапити в ваш особистий список під назвою “найкращі новорічні фільми”. Велика сім’я, у якій є представники чотирьох різних поколінь, вирішила провести Різдво разом, але багато родичів не бачилися роками, тож, чи виявиться вдалою така затія? Дивіться у фільмі!

  • Новорічний корпоратив
    Оригінальна назва мовою фільму: Office Christmas Party
    Жанр: комедія
    Режисер: Джош Ґордон, Вілл Спек

У головних ролях: Джейсон Бейтман, Дженніфер Еністон, Ті Джей Міллер

Не важко здогадатись, що фільм показує вже відомий сценарій новорічного корпоративу. Багато алкоголю, веселощів, а також доволі пікантних сцен. Сподіваємось, ваш корпоратив проходить спокійніше 

Fеnni Flegg – “Різдво і червоний кардинал”

Наляканий лікарським діагнозом Освальд Т.Кемпбелл біжить з холодного і сирого Чикаго на південь, в гостинний Загублений Струмок, де збирається зустріти своє останнє Різдво. Нічого хорошого від глушини він не очікує, але реальність виявляється зовсім не такою, який він собі її уявляв. Життя в Загублений Струмку хоч і розмірене, але вельми незвичайна і навіть дивна. І жителі містечка теж вельми незвичайні. Листоноша доставляє кореспонденцію на човні. У єдиному магазинчику господарює маленька червона пташка на ім’я Джек. Дами містечка таємно творять добро, об’єднавшись в езотеричне товариство під назвою «Великі Горошинки». А сам Освальд виявляється раптом головною фігурою місцевої світського життя. Разом з наближенням Різдва починають відбуватися дивні події, які змінять життя не тільки Освальда, але і всіх мешканців Загубленого Струмка.

Донна Vanlir – “Різдвяні туфлі”

Книга, яку можна із задоволенням почитати і в свято, і в будній день. Це історія про двох абсолютно різних людей, чиї долі перетнулися лише одного разу в різдвяний вечір. Один з них шукає спосіб повернути сім’ю, якої довго не приділяв уваги, в той час як сім’я іншого намагається примиритися з втратою матері і дружини.

Капоте Трумен – “Спогади про одне Різдві”

Дивна пара живе у великому старому будинку одного глухого містечка. Шістдесятирічна жінка і семирічний хлопчик протягом року, відмовляючи собі у всьому, збирають гроші, щоб на Різдво спекти кілька десятків пирогів і розіслати їх поштою…


Новий рік – час, коли віриш у чедаса та створюєш магію навколо себе. Сподіваємось наші поради допоможуть зменшити головну біль у ці передноворічні дні. Смачних мандаринок! 


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в