misto.zp.ua

Як і де заробити свої перші гроші підлітку

Багато молодих людей хочуть заробляти гроші, щоб стати менш залежними і більш незалежними. Будучи студентами, вони мають багато вільного часу, але їм не вистачає навичок і досвіду роботи, що може ускладнити завдання. Ось чому їм потрібно шукати простіші способи заробітку, доступні для дітей у віці 12-16 років. Тож як молодь шкільного віку може заробляти гроші?

На щастя, для них існує багато способів заробляти гроші. Отримувати дохід можна за допомогою інтернету або в реальному житті.

Розглянемо декілька актуальних способів заробітку в інтернеті для підлітків.

Написання відгуків і текстів. Рекомендується для підлітків, які добре пишуть. Ви завжди можете почати заробляти гроші, просто знайшовши потрібних клієнтів. Суть цього методу полягає в тому, що людина пише відгук про певний товар або послугу. За це клієнт готовий заплатити невелику винагороду. Перш, ніж купувати товар, почитайте відгуки інших покупців.

Участь в опитуваннях. Перш, ніж запускати послугу чи продукт, бренди намагаються створити результати залучення клієнтів і з’ясувати, що їх цікавить. Достовірну інформацію неможливо отримати без опитувань. Щоб мотивувати, компанії платять за опитування.

Щоб заробляти таким чином, потрібно створити спеціальний обліковий запис на ресурсі. Рівень доходу повністю залежить від частоти та вартості опитувань.

Зазвичай цей спосіб заробітку в інтернеті подобається людям, які люблять проходити тести і заповнювати анкети.

Обробка зображень. Це може бути один із класичних варіантів. Однак, щоб отримувати прибуток, потрібно розширювати свої знання. Для початку можна зареєструватися на біржі фрілансу і почати обробляти зображення. Наприклад, ви можете змінити фон, додати ефекти і яскравість або видалити небажані об’єкти. Все залежить від вимог клієнта. З набуттям досвіду ви можете стати асистентом весільного фотографа. Головне: не лінуватися, а бути оперативним і виконувати замовлення вчасно.

Постинг. Постинг – це публікація різних повідомлень на дошках оголошень і веб-сайтах, а також коментарів в онлайн-блогах. Саме повідомлення або коментар називається постом. Зазвичай це займає близько години на день, але може бути і менше. Це повністю залежить від вас.

Не менш актуальними залишаються звичайні методи заробітку в реальному житті, які також ефективно зможуть допомогти заробити перші кошти підлітку.

Наводити порядок на земельних ділянках людей. Скошування газонів і прибирання снігу — це ідеальний варіант для активних підлітків. Багато людей занадто зайняті, щоб доглядати за своїми дворами, але не хочуть, щоб їхні будинки виглядали недоглянутими. Ці люди часто готові витратити додатковий долар або два, щоб хтось покосив їхній газон, згріб листя, підстриг живі огорожі або прибрав сніг.

Вигулювати собак. Якщо ви любите собак, запитайте у сусідів, чи потрібен їм вигулювач. Багато людей живуть зайнятим життям і можуть не мати змоги вигулювати собаку так часто, як хотіли б. Тому завжди можна запропонувати свою допомогу, отримавши при цьому відповідну плату.

Продаж старого одягу та непотрібних речей. Продайте свої старі речі, щоб заробити додаткові кишенькові гроші. Вірте чи ні, у вас може бути більше грошей, ніж ви думаєте. Це не тільки чудовий спосіб заробити гроші, але він також може допомогти вам і вашій сім’ї навести лад в помешканні.

Навчати своїх друзів та однокласників. Якщо ви надзвичайно старанний, використовуйте свою кмітливість, щоб заробляти гроші. Запитайте своїх однокласників, чи потрібна їм допомога з певного предмету. Потім подивіться, чи готові вони платити вам за навчання. Стягуйте плату щогодини або за сеанс — залежно від того, що найкраще підходить вам і вашому клієнту.

Отже, для молодої людини у 2023 році є багато способів заробити гроші, якщо вона готова працювати і отримувати справедливу винагороду. Більше того, це будуть її власні гроші з повним правом розпоряджатися ними.

Ростислав Балута


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в