misto.zp.ua

Вийшов друком роман-фентезі «Нічна» – перша книга Альони Нойвілль

45461931_343959076156801_6083849800741027840_n

Це псевдонім Олени Горбачової – випускниці факультету журналістики ЗНУ. «Нічна» – книга про те, як важкі випробування можуть змінювати людську вдачу, як вони змушують по-новому дивитися на близьких і себе. У ній присутній специфічний гумор, що став фішкою роману.

Події твору розгортаються у фентезійному світі, де поруч зі звичайними людьми живуть і темні істоти – діти ночі, яких ненавидять та винищують, якими залякують малюків. Тому головній героїні, маррі Ейні, нічній, доводиться все життя остерігатися та переховуватися. Саме страх стає рушієм подій у цій історії, він дозволяє усвідомити Ейні свою силу.

Прототипу головної героїні не існує. Це поєднання образів Елізабет («Гордість та упередження»), Еовін («Володар перснів») та рис, які письменниця хотіла б мати сама.

45487161_189494875308693_413653522957991936_n

Авторка зізналась, що мріяла написати власну книгу ще в дитинстві, але життя забирало всі емоційні ресурси, тож їх зовсім не вистачало на творчість. І ось прийшов такий час, коли книга легко народилася в уяві. Натхнення приходило безпосередньо під час процесу написання, іноді цьому допомагали картинки, пісні та образи з кінострічок.

Книга проілюстрована малюнками Алевтіни Шавлач. Сьогодні її можна замовити на сайті видавництва «Академія» https://academia-pc.com.ua/product/nichna-roman-fenetezi-vc-akademiya, а зовсім скоро «Нічна» з’явиться у більшості книгарень. Найбільш нетерплячим знайомим Олена https://www.facebook.com/Neuvil відправляє книгу особисто, з автографом.

Анастасія Губінапершокурсниця факультету журналістики  під керівництвом  доцента кафедри журналістики ЗНУ Мирослави Чабаненко


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в