misto.zp.ua

Валентин Резниченко назначен главой администрации Запорожья

Валентин Резниченко назначен главой администрации Запорожья

Президент України Петро Порошенко представив колективу Запорізької обласної державної адміністрації, керівникам державних установ, організацій, підприємств області, громадським активістам новопризначеного голову ОДА Валентина Резніченка.

Глава держави підкреслив значення Запорізької області у боротьбі України за територіальну цілісність і суверенітет. "Запорізька область - стратегічна точка опори України в боротьбі з агресором та терористами. Тому надзвичайно важливо, щоб її очолював сильний менеджер", - сказав він і додав, - "Запоріжжя було, є і буде українським. Запорізька область - форпост української державності та символ незламності козацького духу".

Петро Порошенко також відзначив високий рівень готовності сучасних запорожців захищати Батьківщину. "Приємно відмітити, що показник мобілізації найвищий в Україні - 86 відсотків", - констатував він.

Так само високо Глава держави оцінив і діяльність волонтерського руху області. "Хочу подякувати волонтерам Запоріжжя, які наочно демонструють приклади самовідданої роботи громадськості на благо армії", - сказав Петро Порошенко.

Глава держави охарактеризував нового очільника області як фахівця, котрий добре орієнтується у економічних та безпекових питаннях. Петро Порошенко висловив сподівання, що Валентину Резніченку вдасться вибудувати кадрову політику і "залучити до роботи авторитетних, досвідчених, патріотичних і порядних людей, замість зруйнованої, пронизаної тотальною корупцією старої системи". "Неприпустимим є відсутність голів районних державних адміністрацій у 12 районах", - сказав Петро Порошенко висловивши сподівання, що вже найближчим часом ситуація зміниться на краще.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

Татьяна | 05.04 2015 в 21:55
Опять назначен губернатор с миллиардными доходами...Работяга...Специалист..может нас научит как можно столько денег "Заработать"???

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в