misto.zp.ua

У Запоріжжі вперше відбудеться міжнародний кінофестиваль

Снимок46 (1)

1-3 грудня 2017 року вперше відбудеться відкритий Запорізький кінофестиваль ZIFF. Його формат обіцяє стати цікавим сучасному глядачеві. Очікується, що фестиваль буде проводитись щоосені на базі кінотеатру ім. О. Довженка.

Цього року ZIFF продемонструє ігрові, документальні та анімаційні короткометражні фільми. Організатори зазначають: короткий метр диктує особливий підхід до роботи з матеріалом і розкриття теми. Режисер повинен зуміти зробити час своїм напарником, щоб разом з ним створити напружену та цікаву історію.

Загалом на фестиваль було подано 1899 короткометражних фільмів з 107 країн. У конкурсну програму увійшло 33 фільми з України, Індії, США, Нідерландів, Іспанії, Франції, Швейцарії, Ірану, Тайваню, Чехії, Ізраїлю, Болгарії, Бельгії, Росії, Польщі, Фінляндії, Німеччини, Словенії, Великобританії, Ірландії та Туреччини.

Позаконкурсна програма порадує глядачів найкращими фільмами від партнерів фестивалю – Національного кіноцентру ім. О. Довженко, фестивалю соціальної реклами Molodiya, фестивалю кіно про медіа “Кіномедіа”, міжнародного дитячого телевізійного фестивалю “Дитятко”, фестивалю “КіТИ”, фестивалю документального кіно Lampa.doc, а також найкращими анімаційними фільмами за версією найпрестижнішої кінопремії Oscar Shorts 2017 Animation.

Окремим блоком позаконкурсної програми стануть українські короткометражні фільми.

Відвідувачів фестивалю також запрошують на майстер-класи зі сценарної майстерності (Ольга Анненко, Київ), публічного захисту ідеї фільму та пітчингу (Олександр Онуфрієв, Київ), пострпродакшну (Володимир Власенко, Запоріжжя). Окрім того, воркшопи з акторської майстерності, продюсування кіно, режисури художного фільма й анімації, дистрибуції кіно проведуть члени та членкині журі фестивалю, серед них: режисер та аніматор Манук Депоян, відомий за мультиплікаційною стрічкою «Микита Кожум’яка», продюсер та актор Павло Сушко («Правило бою», «Дзідзьо Контрабас»), актор Богдан Юсипчук («Тіні незабутих предків», «Чунгул»), кінокритик Олександр Гусєв, директор компанії KINOLIFE Distribution Ілля Свідлер, співзасновниця фестивалю соціальної реклами Molodiya Festival Наталія Шевчук та інші.

Участь у всіх показах та майстер-класах безкоштовна, проте за реєстрацією.

З повною програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням: http://bitly.com/program-ZIFF-2017

Засновником кінофестивалю є КЗ «Кіноконцертний зал ім. О. Довженка», департамент культури і туризму Запорізької міської ради за підтримки Запорізької міської ради. Партнером – співорганізатором фестивалю 2017 року є Кінокомпанія «Kinolife Distribution».


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в