misto.zp.ua

У центрі Запоріжжя тривають роботи з благоустрою

У центрі Запоріжжя тривають роботи з благоустрою

У Вознесенівському районі вже місяць, як почали активно наводити лад на прибудинкових територіях. Комунальники не тільки вивозять сміття, а ще й кронують і видаляють аварійні дерева, на які мешканці жалілись.

Так, вздовж тільки однієї з вулиць десять таких аварійних дерев. Одразу на місці кожне з них після видалення пиляють на дрова. Подібних заявок від мешканців чимало, тож видаляти насадження будуть й надалі. У Вознесенівській райадміністрації зазначають: роботи з кронування та ліквідації аварійних дерев тривають майже місяць..

– Ми працюємо кожного тижня, практично кожного дня, в залежності від того, що зараз ви розумієте, є проблеми з паливно-мастильними матеріалами, проте намагаємось працювати майже кожного дня. В нас проведені всі тендерні процедури були, ще до початку бойових дій і я дуже щасливий, що ми наразі місяць вже як змогли відновити виконання цих робіт. Це роботи з санітарної чистки нашої території, це вивезення сміття, це кронування дерев, це знесення аварійних дерев, це покіс трави, це ремонт дитячих майданчиків, – зазначив голова Вознесенівської райадміністрації Віталій Лисенко.

Роботи на вул. Незалежної України, 82 б планують закінчити найближчим часом. Сюди також привезуть дробарку, аби утилізувати усі гілки на друзки.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в