misto.zp.ua

Студентка ЗНУ виборола перемогу на обласному конкурсі соціальної реклами

socialna

Студентка першого курсу факультету журналістики Антоніна Сєріщева посіла перше місце у номінації «Друкована реклама».

 

1 місце в номінації "Друкована реклама" (автор - Антоніна Сєрищева)

1 місце в номінації “Друкована реклама” (автор – Антоніна Сєрищева)

9 червня відбулося нагородження переможців обласного конкурсу соціальної реклами «Тобі обирати!», що проходив у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Конкурс проводиться вже втретє з метою поширення здорового способу життя та навчання молоді свідомого ставитися до власного здоров’я. Урочисте нагородження переможців відбулося у  Запорізькому обласному центру молоді, де свої дипломи отримали студентrи ЗНУ Антоніна СєрищеваОлександра Сидоренко, Олена Опіцько та аспірантка Ганна Кліценко.

Загалом на конкурс було подано понад 60 робіт у чотирьох номінаціях: «Соціальна зовнішня реклама», «Соціальна друкована реклама», «Соціальна відеореклама», «Соціальна аудіореклама». За словами організаторів, цьогоріч помітний стрибок у якості запропонованої реклами. Конкурсні роботи звертаються до почуттів людини, мотивують робити добро.

Спробувати себе в розробці соціальної реклами, за умовами конкурсу, могли молоді люди віком від 14 до 35 років. Як і минулого року, учасникам було запропоновано дві теми: «Здоровий спосіб життя» та «Популяризація волонтерської діяльності». За підсумками оцінювання журі визначило три призових місця в кожній номінації.

Антоніна Серищева, студентка

Антоніна Серищева, студентка

Студенти Запорізького національного університету цього року вибороли перемогу у трьох номінаціях. Антоніна Сєрищева здобула абсолютну перемогу в номінації «Друкована реклама». За створення проектів зовнішньої реклами відзнаки отримали Олена Опіцько (1 місце) та Олександра Сидоренко (3 місце). А в категорії «Аудіореклама» 3 місце посіла аспірантка Кліценко Ганна.

– Цей конкурс мені порекомендували викладачі, – коментує свою перемогу Антоніна Сєріщева, студентка спеціальності «Реклама і PR». – «Тобі обирати» – не перший мій конкурс в сфері реклами, тому що вважаю, що такі заходи – гарна нагода для практики. Насправді процес створення реклами включає в себе багато аспектів – від вивчення аудиторії, на яку розрахована реклама, до розуміння кінцевої мети – чого власне ми хочемо досягти. Створити було неважко, бо я одразу визначилась з головною ідеєю та цілями. Прагну змінити ставлення громадськості до волонтерської допомоги та мотивувати брати участь у таких заходах. Своєю роботою я хотіла показати волонтерство як діяльність, роботу та допомогу, що робиться «від серця» та не чекає винагород…

Олександра Сидоренко, яка отримала відзнаку за зовнішню рекламу, також поділилася враженнями про перемогу:

– Це було трохи несподівано, але дуже приємно. Я вирішила взяти участь у конкурсі, тому що хотіла  бачити на вулицях нашого міста якіснішу соціальну рекламу. Було неважко придумати ідею – вона з’явилась майже одразу, і я почала створювати. Хотілося б і далі брати участь у таких проектах і робити життя  краще, впливати на громадян своїми роботами. Тим, хто тільки починає створювати соціальну рекламу,  хочу побажати натхнення.

Вітаємо дівчат з перемогою та бажаємо нових успіхів!

Микола Донев


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в