misto.zp.ua

Студенти ЗНУ зустрілись з відомим телепродюсером

At8KpPffEpE

У суботу, 7 жовтня, студенти Запорізького національного університету зустрілись із кіно- і телепродюсером, засновником і генеральним продюсером групи компаній Star Media Владиславом Ряшиним.

Цікаво, що працювати в журналістиці Владислав почав ще під час навчання в ЗНУ. Щоправда, оскільки профільного факультету на той момент не було, майбутній продюсер вивчав англійську мову на романо-германській філології. Свою кар’єру Влад починав на місцевому телеканалі «Хортиця», де був і автором, і ведучим, і продюсером.

Уже за п’ять років Ряшин взявся продюсувати київський «Інтер». А в січні 2006 року залишив його і заснував групу компаній Star Media, яка невдовзі посіла провідне місце з виробництва телевізійного контенту в нашій країні.

Користуючись нагодою, Влад анонсував прем’єру в Запоріжжі комедійного фільму «Припутні». Ця картина вважається першою повнометражною стрічкою, де майже всі актори розмовляють суржиком.

Аналізуючи стан кіноіндустрії в Україні, гість наголосив, що в цій галузі дуже важливою є підтримка держави. Взяти хоча б мовне питання. Сьогодні на ринок кінопрокату більшість фільмів виходять російською мовою. Україномовний продукт важче продати за кордон, а кіноіндустрія, як зазначає продюсер, це бізнес, і тут «треба думати про собівартість». Щоб з’явились серіали українською, на першому етапі їх виробництво має підтримувати держава.

Як приклад, Ряшин наводить телесеріал у жанрі історичної драми, спільного виробництва України, Росії та Португалії «Мата Харі». Після цієї стрічки Star Media зацікавились європейські виробники, почались розмови про співфінансування проектів. Головне: стало очевидно, що український продукт може бути якісним і цікавим для зарубіжного глядача.

Анастасія Третяк


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в