misto.zp.ua

Студенти з чотирьох регіонів України навчатимуться громадянській журналістиці в Запоріжжі

Фото з фейсбук-сторінки Interlink Academy

 Фото з фейсбук-сторінки Interlink Academy

Літня школа блогерів та громадських журналістів офіційно стартувала в п’ятницю 7 липня. Цього року її слухачами стали молоді люди з Херсонщини та Харківщини, Дніпропетровської та Запорізької областей. Усі вони тільки починають свій шлях у журналістиці та вже сьогодні небайдужі до того, що відбувається в суспільстві.

З-поміж майже 100 заявок були відібрані 24 учасники школи. Тепер на майбутніх блогерів чекає низка навчальних заходів: тематичні тренінгові сесії щодо роботи з інформаційними запитами, фото- й відеоматеріалами за модерації рівненських медіа-експертів, а також зустрічі з журналістами запорізьких ЗМІ. Після шестиденного навчання в форматі практичних тренінгів студенти працюватимуть у творчих групах над розробкою і презентацією власних медіа-проектів.

Запоріжжя – перше з чотирьох міст у межах проекту, що реалізується Інститутом розвитку регіональної преси разом з німецькою організацією The Interlink Academy for International Dialogue and Journalism. Протягом липня й серпня десятиденні серії медіа-тренінгів також відбудуться в Чернівцях, Сумах і Полтаві. Регіональними партнерами в кожному з міст виступають місцеві виші. У Запоріжжі базою для реалізації проекту вже вдруге стає Запорізький національний університет – минулого року тут же відбулась перша літня Школа блогерів.

Проект «Літня школа блогерів та громадських журналістів» реалізується за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини у рамках програми «Східного партнерства».


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в