misto.zp.ua

Стали відомі подробиці нічного ворожого обстрілу Запоріжжя

 

Сьогодні вночі та рано вранці ворог обстріляв ракетами Запоріжжя — чи є постраждалі та що пошкоджено

Наше місто знову зазнало ворожої атаки. Нагадаємо, що перший раз повітряна тривога оголошувалася о 1.46. Відбій оголосили о 2.25. Було 8 гучних вибухів. З кількох районів міста було видно пожежі. У деяких пропало світло, але згодом його дали.

А рано-вранці у Запоріжжі знову пролунало кілька вибухів, після чого о 5.20 включилися сирени. Тривога була до 6.01.

Про подробиці наслідків ворожих обстрілів повідомив у своєму телеграм-каналі секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв:

— Цієї ночі у Запоріжжі було зафіксовано 8 «прильотів». Внаслідок обстрілів у багатоповерхівках та у приміщенні закладу освіти повилітали шибки. Також пошкоджень зазнали будинки приватного сектору. Зараз відповідні служби займаються ліквідацією наслідків ракетних ударів. Серед людей, на щастя, постраждалих немає.

Через кілька годин після цього обстрілу в місто прилетіла ще одна ворожа ракета. Попередньо зафіксовано 1 «прильот» біля річки Дніпро. Окрім того, окупанти нанесли ворожий удар по селу поблизу Запоріжжя. Внаслідок цього удару постраждала одна людина.

Анатолій Куртєв також коротко проінформував про ситуацію на лінії фронту:

— На Запорізькому напрямку окупанти продовжують зосереджуватися на утриманні захоплених територій та обстрілюють позиції наших захисників. Також минулої доби повітряних ударів зазнали Білогір’я, Темирівка, Степове та Ольгівське.

Окрім цього, від рашистських обстрілів знову постраждала цивільна інфраструктура Оріхівщини, Гуляйпільщини, Пологівщини, Запорізького та Василівського районів. Усього за учора до ГУНП надійшло 17 повідомлень про руйнування, що виникли внаслідок цих обстрілів.

Светлана ОЛЕЙНИК


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в