misto.zp.ua

Серенади коханню від запорожців

Наймасовіший поцілунок, марафон весіль та корисні побачення —  це все менше ⅓ всіх тематичних заходів до Дня Св. Валентина. Щоб відвідати максимальну кількість гулянь (на кожному розігрувались подарунки і це важливо знати), необхідно було починати ранок о 8:00.

Першим стартував шлюбний марафон. Однією з перших пар, які побралися у центральному РАЦСі міста святковий день, були Олена і Роман. За словами молодят, дату весілля спеціально не обирали, але раді, що вона випала саме на День закоханих пише Depo.Запоріжжя. Пари на перегонки закарбовували свої почуття аж до опівночі.

“15 пар вирішили зареєструвати свій шлюб саме 14 лютого. Для звичайного четверга це багато, але приблизно стільки пар ми розписуємо по п’ятницях і суботах. Із року в рік у День закоханих кількість весіль приблизно однакова“, – каже для Depo виконуюча обов’язки начальника центрального РАЦСу Олена Васильєва.


Фото. Depo.Запоріжжя

Однак РАЦС, навіть з такою кількістю одружень,  не чемпіон у поцілунках. Так близько 40 хвилин на бульварі Шевченка близько 2 десятків пар встановили рекордний поцілунок.А боролись вони за вечерю на двох в комплексі «Пектораль», квитки в кіно, в нічний клуб і на «Лігу сміху».

Після поцілунків, коли стосунки ставали серьйознішими, всі охочі могли укріпити свої долі путами шлюбу. Імпровізований ЗАГС, після розпису, дарував гелієві кульки у формі сердечка та жуйки «Love is».

На все це дивився новий пам’ятник. «Стелла закоханих» – металева конструкція оснащена барабаном з передбаченнями, і кожен може дізнатися свою долю. Вночі ця стела буде підсвічуватися, пише zanoza.

 

Розійшлись закоханні лише під вечір, а в цей момент лише прокидались ті, хто не мав ще пари. Всі вони зібрались на Благодійному аукціоні побачень. Минулого року такий захід зібрав 9 000 грн., які всі пішли на допомогу дитячим будинкам та багатодітним сім’ям.

Торгувались та сперечалися за можливість піти з так званим лотом чи у театр, чи у кіно і т.д. Розігрувалось і персональне тренування від Віце-чемпіона України, Абсолютного Чемпіона Запоріжжя Дмитра Ключника: “ Мене попросили взяти участь і самому було цікаво щось нове для себе відкрити. Я виставив на лот персональне тренування в одному з кращих тренажерних залів Запоріжжя. Загалом такі заходи цілком і грайливі, і цікаві, і  плюс благодійність. Тож це потрійно круто”.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в