misto.zp.ua

Секрет весільної сукні

Вже пройшло багато років з того часу, коли людина відкрила для себе одяг, а пізніше розділила його на повсякденний, вихідний і для особливих випадків, але до сих пір, якщо наречена надягає весільну сукню, то всі навколо завмирають в захопленні. Змінюються звичаї, часи, мода, але цей факт залишається незмінним, і дівчина, яка поєднується шлюбом з коханою людиною, завжди виглядає красиво, ніжно і загадково. Щоб це було так, то потрібно завжди правильно підбирати наряд під фігуру, кольоротип дівчини і стиль весілля.

Ідеальна весільна сукня: в чому секрет?

Головний секрет успіху є в тому, щоб все відповідало часу і місцю. Для цього потрібно робити все по порядку. Перше, це врахувати пору року, тому що влітку наречена в закритій сукні і виглядати буде безглуздо, і відчувати себе некомфортно, а взимку навпаки. Друге, це стиль весілля: пишне торжество вимагає багате, розкішне плаття, а неформальна вечірка - чогось легкого і повітряного. І третє, зовнішність нареченої, особливості її фігури. Тут потрібно бути готовою до того, що весільні сукні, намальовані панянкою в своїй уяві, можуть не підійти, тому правильно буде відправитися в салон і переміряти різні фасони, запропоновані консультантом. Адже йому, як нікому іншому, видно, що, швидше за все, підійде клієнтці з тією чи іншою зовнішністю. Наприклад, пампушкам невисокого зросту навіть не варто витрачати час на примірки суконь з багатоярусними спідницями і об'ємними кринолінами. Вони будуть добре виглядати в вільно облягаючих фігуру туалетах з мінімумом оздоблення. Хвилясті лінії допоможуть приховати зайві сантиметри на стегнах, а також відвернути увагу від них за допомогою V-образного вирізу. Панянки з ідеальними формами можуть собі дозволити спокусливі годе, найкращим чином презентують даний факт. А ось весільні сукні А-силуету можна пропонувати практично всім нареченим, тому що це самий універсальний фасон, так як він і прикрасить дівчину з фігурою близькою до ідеалу, і приховає багато недоліків. Юна, безтурботна особа прекрасно буде виглядати в коротенькому вбранні і їй не знайдеться рівних на пляжному романтичному весіллі, наприклад.

Крім фасону, ще не варто скидати з рахунків колір, тому що не всім нареченим йде білий, а ось рожевий, блакитний або фіалковий можуть кардинальним чином змінити ситуацію і створити незабутній, красивий і цікавий образ сучасної нареченої.



 

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Редактор Татьяна Ткаченко – редактор Мелитопольские ведомостиВ 2002 году редакция "МВ" создала свой первый сайт. Благодаря своей информативности, он сразу же стал популярным не только среди жителей Мелитополя и региона, но и далеко за пределами Украины. С появлением холдинга "МВ", мы поняли, что необходимо модернизировать имеющийся интернет-ресурс, разместив на нем самую полную информацию о Мелитополе, регионе, курортах Приазовья.
Каждый посетитель сайта может принять участие в его наполнении. Если у вас есть какая-либо горячая новость, интересная фотография, присылайте их нам - и вскоре они пополнят новостную ленту и фотогалерею. Заходите на форум, принимайте участие в обсуждении самых животрепещущих проблем. Именно в спорах всегда рождается истина.
Наша миссия: мы информируем жителей Мелитополя и региона обо всем, что наиболее значимо, полезно, интересно; мы представляем различные позиции, не навязывая ни одну из них.

Контакты

Учредитель:
ООО "Редакция "МВ"
Генеральный директор:
Михаил Кумок
Редактор:
Татьяна Ткаченко
Адрес:
72312, г. Мелитополь, ул. К. Маркса, 5
Телефоны:
приемная - 6-71-51
редактор - 6-88-98
отдел рекламы - 6-81-74
Веб-сайт:
www.mv.org.ua
E-mail:

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в