misto.zp.ua

Нова гра для нового покоління

Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, міськими державними адміністраціями була проведена IV Міжнародна природознавча гра «Геліантус». Загальна кількість учасників склала понад 160 000. 

Природознавча гра «Геліантус» має на меті створення цілісної картини світу в учнів середньої та старшої школи. Гра призначена для виявлення найбільш гармонійно розвинутих учнів, тобто учнів, які однаково успішно володіють знаннями з фізики, хімії, біології та географії.

Місто Запоріжжя на цьому конкурсі було представлено декількома школами. Найбільшу кількість призових місць здобула Школа «ЕйдоС». На її рахунку 11 нагород: 3 дипломи абсолютного переможця на міжнародному рівні та 8 дипломів I -III ступенів.

Сподіваємося, що здобуті запоріжцями призові місця привернуть ще більшу увагу до Міжнародної природознавчої гри «Геліантус» та підіймуть престиж освіти нашого міста.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в