misto.zp.ua

На масштабному форумі «Кожен зможе!» у Запоріжжі «Слуга Народу» оголосила лідерів праймеріз

На масштабному форумі «Кожен зможе!» у Запоріжжі «Слуга Народу» оголосила лідерів праймеріз

Стратегія розвитку громади — не просто перелік цифр та меседжів. Це довготривалий план на декілька років, як має розвиватися громада в усіх сферах своєї діяльності. На що спрямовувати зусилля? За рахунок чого громада зможе збільшувати свій бюджет та розбудовувати соціальну сферу? Які галузі розвивати в першу чергу? Що будувати першочергово, а що може почекати? І цей план не залежить від того, хто керівник, яка політична влада в державі і чи змінилися депутати. Основне завдання полягає в тому, щоб зміни в громадах стали системними.

photo_2020-09-11_10-38-30

На форумі представили ідеологічні засади, згідно з якими партія «Слуга Народу» буде впроваджувати в життя свою політику в регіоні.

Основний суспільний меседж ідеологічної платформи партії — забезпечення умов для розвитку людини, родини, громади, регіону. Крім того, представники «Слуги Народу» виступають за чесність та прозорість в політиці, поважаючи специфіку кожного регіону нашої країни, та наполегливо прагнуть миру і єдності в Україні!

NZ6_2643

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ І СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ГРОМАД

Під час форуму наголосили, що основою роботи партії у Запорізькій області стане робота над Стратегіями розвитку громад.

Стратегія розвитку громади — не просто перелік цифр та меседжів. Це довготривалий план на декілька років, як має розвиватися громада в усіх сферах своєї діяльності. На що спрямовувати зусилля? За рахунок чого громада зможе збільшувати свій бюджет та розбудовувати соціальну сферу? Які галузі розвивати в першу чергу? Що будувати першочергово, а що може почекати? І цей план не залежить від того, хто керівник, яка політична влада в державі і чи змінилися депутати. Основне завдання полягає в тому, щоб зміни в громадах стали системними.

«Нашою командою створений «Зе!План» — це концепція взаємодії мешканців громад та наших майбутніх депутатів, що базується на Стратегіях розвитку. Вони мають стати дорожніми картами громад, відповідно до яких вони будуть рухатись, незважаючи на зміну влади. Стратегії розвитку дозволять діяти сплановано та реалізувати місцевий потенціал. 

Крім того, матимемо живі гроші на вирішення болючих питань, які не розв’язувалися роками — школи, дитсадки, лікарні, водогони, благоустрій! Тому одним із наших пріоритетів в роботі Обласної ради нового скликання буде перезавантаження Агенції регіонального розвитку з метою ефективної реалізації місцевих стратегій розвитку та залучення інвестицій в громади. І ми це зробимо!», — наголосив Олександр Свистун, експерт з питань децентралізації та місцевого самоврядування і член команди партії «Слуга Народу» в Запорізькій області.

ЛІДЕРИ ПРАЙМЕРІЗ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

На форумі «Кожен зможе!» також підбили перші підсумки праймеріз нового формату партії «Слуга Народу» в Запорізькій області, які проходили з 31 серпня до 9 вересня. Список лідерів рейтингів праймеріз до Запорізької міської та обласної рад і на посади голів громад оголосили зі сцени.

Десятку тих, хто набрав найбільшу кількість голосів під час внутрішніх рейтингових змагань між претендентами у кандидати на посади депутатів Запорізької обласної ради, представив лідер Запорізької обласної команди партії «Слуга Народу» Віталій Боговін. Ними стали: Звєрєва Катерина, Передерій Олександр, Терехов Роман, Півень Ірина, Пасєвін Віталій, Капустянський Юрій, Дідченко Оксана, Теряєва Олена, Машинський Олександр, Криворучко Наталя.

«Команда «Слуги Народу» в Запорізькій області запустила праймеріз, відкривши можливість кожному долучитися до обрання активних, небайдужих людей, які стануть кандидатами на виборах. Праймеріз дають змогу представляти свої громади у владі людям, що мають нові, ефективні, відкриті підходи до роботи. Це — ефективний механізм повного та відкритого відбору кандидатів, які представлятимуть інтереси мешканців громад», — акцентував Віталій Боговін.

Десятку тих, хто набрав найбільшу кількість голосів під час внутрішніх рейтингових змагань між претендентами на кандидати на посади депутатів Запорізької міської ради, представив лідер Запорізької міської команди партії «Слуга Народу» Віталій Тишечко. Ними стали: Пенчук Інна, Тлеуш Віктор, Борисов Геннадій, Касай Марія, Куртєв Анатолій, Геренко Олексій, Ковпак Владислав, Шалений Євген, Беклеміщев Сергій, Нємченко Маргарита.

«Останнім часом я спілкуюся з дуже великою кількістю людей. Серед них — вчителі, лікарі, підприємці та молодь. Їх об'єднує спільна риса — палаючі очі. Вони всі прагнуть одного — кардинальних змін. Усі ці люди питають, як нам долучитися до вашої великої команди. Адже ми готові працювати. Саме для цього і були проведені праймеріз, щоб ми могли об'єднати всіх цих людей», — наголосив Віталій Тишечко.

Серед претендентів на посади голів громад найбільшу кількість голосів набрали: Карапетян Юрій, Самарська Тетяна, Долговська Ганна, Гура Віталій, Галіціна Вікторія, Симоненко Юлія, Липка Ірина, Скляров Роман, Котик Олена, Батрак Ігор.

«Це — лідери громадської думки, що підтвердили свою особисту підтримку серед мешканців Запорізької області. Переконаний, вони зможуть створити належні умови для того, щоб наша область розвивалася і процвітала. Я зараз дивлюся, яка ж у нас велика і сильна команда! Ми всі разом зможемо змінити життя на краще у нашій рідній Запорізькій області! Час діяти для людей!» — резюмував Віталій Боговін.

Нагадаємо, переможців праймеріз після проходження співбесіди політична партія «Слуга Народу» офіційно висуне кандидатами в депутати або кандидатами на посади голів громад.

NZ6_2770


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в