misto.zp.ua

На єВідрядження можна не розраховувати

На єВідрядження можна не розраховувати

В Україні не планують дозволяти чоловікам здійснювати бізнес-поїздки. Це може спровокувати відтік IT-сектору та інших фахівців з України, пише ubr. Впровадження програми "єВідрядження", яка передбачає  військовозобов'язаним чоловікам виїзд за кордон, поки скасовується.

Виконавчий директор Європейської бізнес асоціації (ЕВА) Анна Дерев'янко на конференції "Український бізнес через 9 місяців війни" зауважила, що є великий запит від бізнесу на поїздки за кордон та лібералізацію цього питання. Проте впровадження "єВідрядження" "відклали у довгу скриньку" після вирішення проблеми із бронюванням фахівців.
 
"Я не знаю, наскільки це підтверджено офіційно. Але нам сказали щодо "єВідрядження", що можете не розраховувати на цей механізм", – сказала Дерев'янко.
 
"Україна більше виграла б, якби дала можливість вільніше їздити і повертатися чоловікам, ніж заборонити це і штовхати їх на пошук нестандартних схем виїзду", – уточнила експертка.
 
Програма "єВідрядження" була розроблена влітку і мала набути чинності з 1 вересня. Однак прем'єр-міністр не підписав відповідну постанову нібито через дискусії щодо суми застави для виїзду (200 тис. грн). З того часу Мінекономіки анонсує доопрацювання проекту.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в