misto.zp.ua

До Запоріжжя завітав український гурт «Без обмежень»

2

Відомий український рок-гурт «Без обмежень» прибув у Запоріжжя в рамках всеукраїнського туру. Цього разу виконавці презентували свій новий альбом «Буду з тобою». На честь цього, музиканти зібрали натовп шанувальників для фан-зустрічі, що передувала концерту.

Учасники розповіли про свій новий альбом, а також про наміри на майбутнє. До того ж, поговорили на душевні теми, про дитинство та особисте життя. Також, фронтмен гурту, Сергій Танчинець,поділився секретом свого натхнення і розказав, хто з музикантів пише музику та тексти пісень.

1

Музику пишуть усі учасники гурту, часом з допомогою саунд-продюсера. Тексти ж пишуться переважно мною. Можна просто отримати натхнення, перечитавши інші вірші, після чого написати свої. Часом, надихають рідні люди, переважно дружина. – відповідає Сергій.

Крім того, учасники запевнили, що участь у конкурсі «Євробачення» брати не планують. А також зізнались, що свої пісні у вільний час не слухають.

Ми слухаємо їх на стадії запису, після нього, та під час монтажу. А також на концертах, репетиціях, коли вони лунають на радіо чи телебаченні. І цього стає достатньо. А так щоб навмисне увімкнути, для задоволення – навряд чи» – сміється Сергій Танчинець.

Далі виконавці згадали про майбутній ювілей гурту, що припадає на січень наступного року. Проте, оскільки в січні усі роз’їдуться на відпочинок, відсвяткують дату трохи пізніше. Фронтмен гурту також пообіцяв, що рівно за місяць колектив відсвяткує день народження великим концертом. Тож, на 14 лютого планується грандіозний виступ до 20-річчя з дня заснування «Без обмежень». Проте місце його проведення залишилося інтригою.

Перед завершенням зустрічі, на шанувальників чекав подарунок від колективу. Музиканти розіграли 4 квитки на свій концерт, який отримали найбільш активні шанувальники гурту. 

Того ж дня пройшов концерт сучасного українського гурту. Свій виступ «Без обмежень» провели в Будинку культури «Днероспецсталь». Майже усі місця в залі були заповнені. Свій виступ гурт відкрив піснею «Без неї ніяк». А далі виконали також відомі сучасні хіти «Листопад», «Хочеш», та інші, що чи не кожен день лунають з радіостанцій та телеканалів країни.

5

Вокаліст гурту, Сергій Танчинець, не забував взаємодіяти з публікою, задаючи теплу атмосферу. Між піснями він неодноразово жартував і оповідав невеличку передісторію до кожного треку. Під час виступу, фанати часто підносили до сцени квіти та подарунки. А фронтмен гурту навіть жартував: «Стільки квітів, наче це концерт Олега Винника».

Виконавши останню пісню з нового альбому, вокаліст заявив, що на цьому концерт завершений. Проте, як виявилося, це був черговий жарт, тож гурт продовжив концерт популярними хітами минулих альбомів. Публіка активно сприймала музикантів, підспівуючи кожну пісню, а також танцюючи по обидві сторони залу та на балконах.

Гурт також виконав пісню «Магдалина», що звучала на закарпатському діалекті. Тож перед тим, як почати, вокаліст попередив про це публіку, а також зауважив, що намагатиметься показувати руками про що йдеться в пісні.

 

Я народився у невеличкому містечку Мукачево, що на Закарпатті. Обов’язково завітайте туди, якщо ще не зробили цього. А хто там був, той знає, що коли з тобою розмовляють, здається, що звучить зовсім не українська мова, бо нічого не зрозуміло. То називається закарпатський діалект, на якому зі мною розмовляли ус життя мої батьки та дідусь з бабусею. Так от наступна пісня має досить цікавий сюжет. Але, оскільки написана вона саме закарпатською мовою, ви, очевидно нічого не зрозумієте. Тож слідкуйте за моїми руками, а я тим часом буду показувати про що співається – повідомив Сергій.

4

Особливою увагою слід відзначити гітариста групи Андрія Радька, який помітно насолоджувався виступом та кожною піснею. Він привертав увагу своєю енергетикою та запалом. А під час пісні «Твої очі» спустився в зал і відірвався разом з глядачами, які шалено кричали слова пісні. Гітарист був настільки захоплений своїм драйвом, що під час виконання однієї з композицій навіть порвав струни гітари. На цьому наголосив і фронтмен гурту, Сергій, коли представляв усіх учасників гурту.

Найзапальніша людина нашої команди, що за весь час порвала сотні струн» – сміючись додав вокаліст.

Сергій Танчинець також представив й інших учасників – ударника Олексія Бережного, найскромнішого з гурту – бас-гітариста Олександра Адаменка, та засновника колективу – гітариста Ігора Рибара. Не забув вокаліст і подякувати продюсерам, технічним та юридичним партнерам гурту.

Наприкінці концерту, зал аплодував стоячи та не бажав відпускати улюблений колектив так швидко. Тому гурт «Без обмежень» вийшов співати на біс, виконавши два найпопулярніших хіта з нового альбому: «Листопад» та «Без неї ніяк». Для виконання останньої композиції, фронтмен запросив вийти на сцену усіх дітей в залі, а також вагітних, якщо такі є.


Ми робимо це для того, аби усі змогли отримати насолоду і «кайфонути» від цього концерту. Я хочу щоб усім було зараз класно: дітям – від того, що вони на сцені, а батькам – що вони можуть знімати своїх дітей танцюючими тут, а мені просто тому, що всі отримують радість – пояснив Сергій.


На сцені зібралася чимала кількість дітей. А вокаліст запропонував усім відірватися на повну. На завершення усі діти збіглися в купу, аби обійняти вокаліста. І це було приємним та теплим завершенням концерту.

Після завершення виступу, всіх бажаючих запросили на фотосесію з гуртом, де прихильники також могли отримати автограф. У холі також стояла дівчина Софія, яка пропонувала шанувальникам придбати мерч гурту, а також заповнити анкету для зворотного зв’язку з гуртом. Вказавши свої дані, людина матиме нагоду чекати на сповіщення про наступний концерт чи фан-зустріч. Серед товару налічувалися футболки, кепки, браслети, чашки, плакати,диски, і навіть барабанні палички  з символікою гурту.

Вікторія Приходько


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в